Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Στην έκθεση της Ουτρέχτης συμμετέχει ο δήμος Ανατολικής Σάμου

Στην τουριστική έκθεση VAKANTIE-BEURS 2023 στην Ουτρέχτη που ξεκίνησε στις 12 και θα ολοκληρωθεί στις 15 Ιανουαρίου, συμμετέχει ο Δήμος Ανατολικής Σάμου. Τον Δήμο εκπροσωπεί η αντιδήμαρχος Τουρισμού Δέσποινα Κάιλα και ο σύμβουλος θεμάτων Τουρισμού, δημοτικός σύμβουλος κ. Δημήτρης Έλληνας. Επίσης βρίσκονται εκεί και οι τουριστικοί πράκτορες κ.κ. Δημήτρης Κασμιρλής, Μάριος Μπακόπουλος και Κώστας Έλληνας.

Να σημειώσουμε ότι η Σάμος είναι ιδιαίτερα γνωστή στην Ολλανδική αγορά αφού αποτελεί σταθερή επιλογή των Ολλανδών τουριστών και η προσέλευση κατά τη διάρκεια της πρώτης ημέρας ήταν μεγάλη όπως και το ενδιαφέρον για το νησί.

Η κ. Κάιλα συναντήθηκε με την πρέσβειρα της Ελλάδας στην Ολλανδία κ. Αικατερίνη Γκίνη και της πρόσφερε τη συλλεκτική φιάλη κρασιού του Δήμου. Οι δύο γυναίκες ανανέωσαν το ραντεβού τους για τις 22 Μαρτίου που θα πραγματοποιηθεί η γαστρονομική παρουσίαση της Σάμου στο Άμστερνταμ σε συνεργασία με την κύρια Άντζελα Τζιφα deputy director του ΕΟΤ Κάτω Χωρών . Επίσης η Σάμος θα συμμετέχει μετά από την πρωτοβουλία του ΕΟΤ με δικό της περίπτερο στην κορυφαία τουριστική έκθεση του Βερολίνου.

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More