Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Στην Ελλάδα ο προπονητής Καρβαλιάλ, υπογράφει στον Ολυμπιακό για ενάμιση χρόνο

Ο Κάρλος Καρβαλιάλ θα είναι προπονητής του Ολυμπιακού και σύμφωνα με την ιστοσελίδα της πορτογαλικής εφημερίδας «A Bola» βρίσκεται ήδη στην Ελλάδα για να υπογράψει με τους «ερυθρόλευκους».

«Το συμβόλαιο θα έχει διάρκεια ενάμιση χρόνο», αναφέρει χαρακτηριστικά και συνεχίζει:

«Η ήττα από τη Φράιμπουργκ (5-0), στο Europa League κ, και η ισοπαλία της Κυριακής με τον Βόλο (2-2)…υπαγόρευσαν την αποχώρηση του προπονητή Ντιέγκο Μαρτίνεθ, με τον ελληνικό σύλλογο να επιλέγει να αναλάβει την ομάδα ο Πορτογάλος. Να θυμίσουμε ότι ο Ολυμπιακός θα επιβεβαιώσει σύντομα έναν Πορτογάλο αθλητικό διευθυντή, τον Πέδρο Άλβες, πρώην της Εστορίλ.»

Επίσης η ιστοσελίδα της πορτογαλικής εφημερίδας «O Jogo», αναφέρει ότι « ο Κάρλος Καρβαλιάλ είναι πολύ κοντά στην επιστροφή στην ενεργό δράση. Ο Πορτογάλος τεχνικός βρίσκεται σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις με τον Ολυμπιακό» και συνεχίζει:

«Ο Πορτογάλος τεχνικός εμφανίζεται ως ο πιο σοβαρός υποψήφιος για τον πάγκο του Ολυμπιακού και ήδη βρίσκεται σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις με τον Ευάγγελο Μαρινάκη, ιδιοκτήτη του ελληνικού συλλόγου αλλά και της Ρίο Άβε. Η συμφωνία αναμένεται να επιτευχθεί τις επόμενες ώρες. Ο Καρβαλιάλ δεν έχει προποήσει από το τέλος της περασμένης σεζόν, όταν έφυγε από τη Θέλτα.»

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More