Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Στην Καλαμάτα αναμένεται την Τετάρτη ο Στέφανος Κασσελάκης

Την Τετάρτη (17/1) αναμένεται να επισκεφθεί την Καλαμάτα, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. Στέφανος Κασσελάκης στο πλαίσιο ευρύτερης περιοδείας του στους νομούς της Περιφέρειας Πελοποννήσου. Αυτό έκανε γνωστό, μιλώντας στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή στο ραδιόφωνο της ΕΡΤ Καλαμάτας, ο συντονιστής της Ν.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ. Μεσσηνίας Ηλίας Κορομηλάς.

Οι ακριβείς ώρες και το πρόγραμμα της επίσκεψης του κ. Κασσελάκη  πρόκειται να  ανακοινωθούν τις επόμενες ώρες.

Να επιστραφεί η έδρα 

Την ίδια στιγμή, να επιστραφεί η έδρα του Αλέξη Χαρίτση στο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και στον κόσμο του, ζητά με ανακοίνωσή της η Νομαρχιακή Επιτροπή Μεσσηνίας του ΣΥΡΙΖΑ, σημειώνοντας χαρακτηριστικά πως ο Μεσσήνιος βουλευτής “ξέχασε τον κώδικα δεοντολογίας τον οποίο είχε συνυπογράψει και ο οποίος ορίζει ρητά πως η έδρα που καταλαμβάνουν οι βουλευτές ανήκει στο κόμμα όχι και στους ίδιους”.

Η Ν.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει πως παρά αυτή τη δέσμευση, τωρα ο κ.Χαρίτσης «με ένα νέο κόμμα αντιπολιτεύεται, μέσα στη βουλή, το κόμμα με το οποίο είχε εκλεγεί, παραβιάζοντας –όπως τονίζεται σύμφωνα και με τα όσα είχε πει ο πρώην πρόεδρος του κόμματος Αλέξης Τσίπρας – «τη λαϊκή εντολή, ανοίγοντας το δρόμο για την εδραίωση των συντηρητικών δυνάμεων στη διακυβέρνηση».

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More