Πέμπτη, 16 Μαΐου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Στις 19:30 η ομιλία του Αλέξη Τσίπρα στη Θεσσαλονίκη-Θα πραγματοποιηθεί στον αύλειο χώρο της ΔΕΘ και όχι στο Περίπτερο 17

Στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑΠροοδευτική Συμμαχία, Αλέξης Τσίπρας καθώς απόψε θα μιλήσει στον αύλειο χώρο της Διεθνούς Έκθεσης.

Ανάμεσα στον Πύργο του ΟΤΕ και το Παλέ ντε Σπορ και όχι στο Περίπτερο 17 της ΔΕΘ θα διεξαχθεί τελικά η προεκλογική συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ και η ομιλία του προέδρου του, Αλέξη Τσίπρα λόγω της ανατροπής των καιρικών φαινομένων.

Με σύνθημα «Δικαιοσύνη παντού» ο Αλ.Τσίπρας θα τονίσει πως το κόμμα του μπορεί να φέρει την αλλαγή, θα σταθεί στο συμβόλαιο αλλαγής του κόμματος προς αντιμετώπιση της ακρίβειας, βελτίωση των συνθηκών της ζωής και θα επισημάνει ότι αυτό, που ισχύει σήμερα είναι ότι το αποτέλεσμα της κάλπης της Κυριακής είναι ανοιχτό και όλα θα κριθούν από τη συμμετοχή. Έτσι, αναμένεται να απευθύνει κάλεσμα στους αναποφάσιστους και ιδιαίτερα στους 400.000 νέους ψηφοφόρους να προσέλθουν στην κάλπη και να αποφασίσουν οι ίδιοι για τη ζωή τους.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, μιλώντας από τη Θεσσαλονίκη θα απευθυνθεί και στους ψηφοφόρους της Νέας Δημοκρατίας καθώς πρόκειται για την εκλογική περιφέρεια, από την οποία χρόνια εκλεγόταν ο πρώην πρωθυπουργός, Κώστας Καραμανλής για να τους θυμίσει τις αποστάσεις, που κράτησε από τον Κυριάκο Μητσοτάκη στο θέμα των υποκλοπών και να τονίσει ότι ο Κυρ. Μητσοτάκης τους θέλει συμμέτοχους στη συγκάλυψη.

Λίγα μέτρα από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, το οποίο θρηνεί 13 φοιτητές στην τραγωδία των Τεμπών, ο Αλέξης Τσίπρας θα αναφερθεί στο θέμα, επισημαίνοντας ότι αντικατοπτρίζει όλο το σάπιο κράτος, το οποίο η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας θέλησε να παρουσιάσει ως επιτελικό και να επαναλάβει τη δέσμευσή του για δικαίωση των 57 αδικοχαμένων ψυχών.

Επίσης, θα αναφερθεί στο θέμα της ακρίβειας αλλά και στο κόστος του προγράμματος του ΣΥΡΙΖΑ για να πει ότι η διαφορά του με εκείνο της ΝΔ δεν είναι τόσο στα νούμερα, όσο στη στόχευση καθώς ο ΣΥΡΙΖΑ στοχεύει στη στήριξη της κοινωνίας και στην ανάταξη της οικονομίας ενώ αναμένεται να σχολιάσει και τα θέματα της Θεσσαλονίκης για να τονίσει ότι η κυβέρνηση εγκατέλειψε την πόλη τα τελευταία τέσσερα χρόνια με εμβληματικό παράδειγμα αυτό του μετρό.

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More