Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Στις 20 Απριλίου 2023 ολοκληρώνονται οι εγγραφές του 8ου Διεθνούς Μαραθωνίου Δρόμου Ρόδου

Οι εγγραφές για τον 8ο Μαραθώνιο της Ρόδου στις 30 Απριλίου 2023 συνεχίζονται κανονικά, για τα αγωνίσματα του Μαραθωνίου, του Ημιμαραθωνίου, των 5 και των 10 χλμ, στην ηλεκτρονική σελίδα του αγώνα https://www.rhodesmarathon.gr/.

Πολλοί είναι εκείνοι που έχουν ήδη κάνει την εγγραφή τους, ενώ τις επόμενες ημέρες οι διοργανωτές αναμένουν μαζικές εγγραφές, αφού οι δηλώσεις κλείνουν στις 20 Απριλίου 2023.

Το πρόγραμμα των αγώνων που περιλαμβάνονται στο αγωνιστικό πρόγραμμα του 8ου Διεθνούς Μαραθωνίου Δρόμου της Ρόδου, με τις ώρες εκκίνησης, είναι: ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ -07:30: Μαραθώνιος Εκκίνηση Πλατεία Ελευθερίας -07:30: Ημιμαραθώνιος Εκκίνηση Πλατεία Ελευθερίας -07:40: Αγώνας δρόμου 10.000μ Εκκίνηση Πλατεία Ελευθερίας -11:50-11.52: Αγώνας δρόμου 5.000μ Εκκίνηση Πλατεία Ρίμινι (Ήχος και Φως) -12.50: Παιδικός Αγώνας 1.000μ. Εκκίνηση Πλατεία Ελευθερίας ΣΥΝΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕΣ -Συνδιοργανωτές του αγώνα είναι η Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ΡΟΔΟΥ, η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Δωδεκανήσου, η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και ο Δήμος Ρόδου-ΔΟΠΑΡ.

Επίσης, ο αγώνας υποστηρίζεται από το Επιμελητήριο Δωδεκανήσου, την Ένωση Ξενοδόχων Ρόδου και το Μουσείο Νεοελληνικής Τέχνης Δήμου Ρόδου (Νέα Πτέρυγα), ενώ τελεί υπό την αιγίδα του ΕΟΤ. Διεξάγεται με την πιστοποίηση του ΣΕΓΑΣ και της Διεθνούς Ομοσπονδίας Μαραθωνίων Δρόμων AIMS, σε μια εξαιρετική παραθαλάσσια διαδρομή που «διατρέχει» τα σημαντικότερα αξιοθέατα της Ρόδου.

Ρεπορτάζ: Γιώργος Αθανασίου

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More