Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Στον Κολοσσό ο Μαλίκ Όσμπορν

 

Κάτοικος Ρόδου για την επερχόμενη αγωνιστική σεζόν 2022/2023 θα είναι και επίσημα ο 24χρονος Αμερικανός φόργουορντ/σέντερ, με τους Ροδίτες να ανακοινώνουν την απόκτησή του. 

Ο Κολοσσός Ρόδου συνεχίζει να “χτίζει” το ρόστερ του ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν στο πρωτάθλημα της Basket League και αυτή τη φορά ανακοίνωσε την προσθήκη του Μαλίκ Όσμπορν.

Ο 24χρονος φόργουορντ/σέντερ τα τελευταία τρία χρόνια βρισκόταν στο κολέγιο Φλόριντα Στέιτ και πέρσι στο NCAA μέτρησε 10 πόντους, 6,9 ριμπάουντ, αλλά και 1 κλέψιμο κατά μέσο όρο ανά ματς. Παράλληλα, ο Όσμπορν αγωνίστηκε και στο Summer League που διεξήχθη στο Λας Βέγκας με τη φανέλα των Κλίβελαντ Καβαλίερς έχοντας 6,5 πόντους και 2,8 ριμπάουντ κατά μέσο όρο ανά παιχνίδι.

Η ανακοίνωση του Κολοσσού Ρόδου:

«Η ΚΑΕ Κολοσσός H Hotels ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Μαλίκ Όσμπορν.

Ο Μαλίκ Όσμπορν είναι γεννημένος στις 9 Απριλίου του 1998 στο Ιλινόι των ΗΠΑ, έχει ύψος 2,06μ. και αγωνίζεται στις θέσεις «4» και «5». Τα τελευταία τρία χρόνια ήταν στο κολέγιο Φλόριντα Στέιτ και φέτος στην τελευταία του χρονιά στο NCAA είχε κατά μέσο όρο 10 πόντους, 6,9 ριμπάουντ, 1 ασίστ και 1 κλέψιμο.

Επίσης, το φετινό καλοκαίρι έλαβε μέρος στο Summer League του Λας Βέγκας με τη φανέλα των Καβαλίερς, όπου μέτρησε 6,5 πόντους και 2,8 ριμπάουντ, ανά παιχνίδι».

Η ΚΑΕ Κολοσσός H Hotels ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Μαλίκ Όσμπορν.

Welcome to Rhodes @OsborneMalik !

https://t.co/9YKwDNQL7K#kolossoshhotels #wearekolossos #season2022_2023 pic.twitter.com/4umDKoX9NN

— Kolossos H Hotels ΚΑΕ (@KolossosHHotels) August 26, 2022

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More