Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Στόχος διαρρηκτών σπίτια στην ανατολική Θεσσαλονίκη

Διαρρήκτες ρημάζουν σπίτια στην ανατολική Θεσσαλονίκη. Με απίστευτη θρασύτητα, αγνοούν ακόμα και τις κάμερες, που καταγράφουν τη δράση τους. Για να τους αντιμετωπίσουν οι ιδιοκτήτες, έχουν εξοπλίσει τα σπίτια τους με κλειστά κυκλώματα τηλεόρασης, συναγερμούς και προστατευτικά κάγκελα, όμως οι διαρρήκτες δεν δείχνουν να πτοούνται.

Η κάμερα κλειστού κυκλώματος κατέγραψε τη στιγμή, που ο ιδιοκτήτης μεζονέτας στην ανατολική Θεσσαλονίκη επιστέφει σπίτι του και έρχεται πρόσωπο με πρόσωπο με τους διαρρήκτες. Όπως φαίνεται στα πλάνα, τους καταδιώκει με το όχημα του, οι δράστες προσπαθούν να διαφύγουν με τον έναν από αυτούς να μη τα καταφέρνει.

Όπως λέει δεν έχασε την ψυχραιμία του όταν τους αντίκρισε με τα κλοπιμαία, τους κυνήγησε και προσέκρουσε πάνω στο αυτοκίνητο των δραστών ωστόσο εκείνοι του έσπασαν το παρμπρίζ με λοστό, πριν εξαφανιστούν έκαναν αναστροφή για να παραλάβουν τον συνεργό τους.

Οι ίδιοι κακοποιοί νωρίτερα, όπως φαίνεται στο βίντεο από κάμερες ασφαλείας είχαν χτυπήσει σπίτι που βρίσκετε ακριβώς απέναντι.

Όπως περιγράφει ο ιδιοκτήτης οι τρεις δράστες σκαρφάλωσαν στο μπαλκόνι και με βαριοπούλα προσπάθησαν να σπάσουν τη τζαμαρία ωστόσο δεν τα κατάφεραν και συνέχισαν τη δράση τους στη γειτονιά.

Και στις δύο περιπτώσεις δεν χρειάστηκαν πάνω από 4 λεπτά για κάθε τους χτύπημα. Όπως λένε ιδιοκτήτες βλέπουν τις περιουσίες τους να γίνονται έρμαιο στα χέρια των κακοποιών.

Οι ιδιοκτήτες για να αντιμετωπίσουν τους διαρρήκτες έχουν εξοπλίσει τα σπίτια τους με κάμερες, συναγερμούς και προστατευτικά κάγκελα, παρά το γεγονός ότι ενισχύθηκαν ΚΑΙ οι περιπολίες από την ΕΛ.ΑΣ, οι διαρρήκτες δεν δείχνουν να πτοούνται.

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More