Παρασκευή, 24 Μαΐου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Συγκέντρωση βιοτεχνών, επαγγελματιών και εμπόρων στη Σπάρτη με αφορμή το νέο φορολογικό

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας οργανώνουν για τις 22 Νοεμβρίου 2023, οι έμποροι, οι βιοτέχνες και οι επαγγελματίες της Σπάρτης.

Αφορμή της κινητοποίησης είναι το νέο σχέδιο για το φορολογικό των ελεύθερων επαγγελματιών που θα ψηφιστεί σε λίγες ημέρες.

Η παράσταση διαμαρτυρίας θα γίνει στις 12 το μεσημέρι, στο Πάρκο του ΟΤΕ, στη Σπάρτη.

Στη συγκέντρωση, μέλη της Ένωσης Φοροτεχνικών – Λογιστών Λακωνίας, θα ενημερώσουν τους παρευρισκόμενους για όλα όσα αναφέρει το σχέδιο νόμου για το φορολογικό.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, εάν υπάρξει πρόβλημα με το καιρικό, τότε, η συγκέντρωση θα γίνει την ίδια ημέρα και ώρα, στο Εργατικό Κέντρο Λακωνίας, στη Σπάρτη.

“Το νέο σχέδιο νόμου, αποτελεί ταφόπλακα για τις πολύ μικρές επιχειρήσεις. Δεν έχει υπάρξει διάλογος. Η αντίδρασή μας εδράζει στην ανάγκη ύπαρξής μας και στην αξιοπρέπειά μας. Όλα αυτά είναι αδιαπραγμάτευτα για εμάς”, τονίζουν, μεταξύ άλλων, οι έμποροι της Σπάρτης και η Ομοσπονδία των Βιοτεχνών – Επαγγελματιών της Λακωνίας.

Καλούν, δε, τους ελεύθερους επαγγελματίες, τους μικρούς και μεσαίους επιχειρηματίες, τους εμπόρους, τους αγρότες και το λιανικό εμπόριο να συμμετέχουν μαζικά στο συλλαλητήριο της 22ας Νοεμβρίου.

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More