Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Συγκλονίζει η αυταπάρνηση ένστολου στη Θεσσαλία: Ξαπλώνει στις λάσπες για να περάσουν πάνω του ηλικιωμένοι πλημμυροπαθείς (φωτογραφίες)

Φωτογραφίες από τη δράση των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων στην πολύπαθη Θεσσαλία, ανήρτησε στον λογαριασμό του στο X ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Άμυνας, Κωνσταντίνος Φλώρος.

Αίσθηση προκαλεί η μία εικόνα που απεικονίζει στρατιωτικούς να φτιάχνουν μια ανθρώπινη αλυσίδα προκειμένου ηλικιωμένοι πλημμυροπαθείς να μεταβούν από το φουσκωτό σκάφος στη στεριά, για να απεγκλωβιστούν.

«Ένα τεράστιο “Εύγε”, ένα τεράστιο “Ευχαριστώ” και απεριόριστος, βαθύς σεβασμός στον κόπο, στο μόχθο, στον ιδρώτα σας και στην απόλυτη αφοσίωση σας στον Σκοπό…. Συνεχίστε με ΕΜΜΟΝΗ να σώζετε ανθρώπινες ζωές, να απαλύνετε τον ανθρώπινο πόνο και να βοηθάτε τους συνανθρώπους μας! Οι Ένοπλες Δυνάμεις της Πατρίδας ακόμα μια φορά στο πλευρό της κοινωνίας, για όσο χρειάζεται, όπου χρειάζεται και με όλα τα μέσα που διαθέτουν. Σας έχω απόλυτη εμπιστοσύνη! Είμαστε όπου μας χρειάζεται η ΕΛΛΑΔΑ και συνεχίζουμε!!» γράφει στην ανάρτησή του συνοδεύοντας τις φωτογραφίες ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Άμυνας, Κωνσταντίνος Φλώρος.

Ένα τεράστιο “Εύγε”, ένα τεράστιο “Ευχαριστώ” και απεριόριστος, βαθύς σεβασμός στον κόπο, στο μόχθο, στον ιδρώτα σας και στην απόλυτη αφοσίωση σας στον Σκοπό….

Συνεχίστε με ΕΜΜΟΝΗ να σώζετε ανθρώπινες ζωές, να απαλύνετε τον ανθρώπινο πόνο και να βοηθάτε τους συνανθρώπους μας!… pic.twitter.com/az0kn3hYvW

— GEN Konstantinos Floros (@ChiefHNDGS) September 12, 2023

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More