Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Συλλήψεις οχτώ ατόμων για ναρκωτικά στη Θεσσαλία

Στη σύλληψη 8 ατόμων για ναρκωτικά σε περιοχές της Θεσσαλίας, σε επτά διαφορετικές περιπτώσεις, προχώρησε η Αστυνομία το τελευταίο 3ήμερο και συγκεκριμένα, από την Παρασκευή 2 Φεβρουαρίου 2024 έως χθες, Κυριακή 4 Φεβρουαρίου 2024, μετά από διενεργηθέντες ελέγχους.

Ειδικότερα, συνελήφθησαν:

Στο ν. Λάρισας 2 ημεδαποί άνδρες, την 2-2-2024 το απόγευμα σε περιοχή του Δήμου Τυρνάβου, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Λάρισας, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία, κατά περίπτωση, για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών και για βία κατά υπαλλήλων και δικαστικών προσώπων.

Ειδικότερα, οι δράστες, επιβαίνοντες σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, δεν σταμάτησαν σε σήμα ελέγχου των αστυνομικών και τράπηκαν σε φυγή, απορρίπτοντας ένα γάντι που περιείχε ποσότητα κοκαΐνης, συνολικού βάρους -10,4- γραμμαρίων, το οποίο περισυλλέχθηκε και κατασχέθηκε η προαναφερόμενη ποσότητα. Στη συνέχεια, κατά την ακινητοποίησή τους, ο ένας εξ αυτών αντιστάθηκε, απωθώντας βίαια τους αστυνομικούς. Από την κατοχή τους κατασχέθηκαν, επιπλέον, το χρηματικό ποσό των -140- ευρώ, -2- κινητά τηλέφωνα, καθώς και το ανωτέρω Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο.

Επίσης άνδρες της Ομάδας ΔΙΑΣ συνέλαβαν ένα αλλοδαπό, προχθές (3-2-2024) το πρωί στη Λάρισα, διότι κατελήφθη να κατέχει μία νάιλον συσκευασία με ποσότητα αποξηραμένης κάνναβης, βάρους -1,6- γραμμαρίων, η οποία κατασχέθηκε.

Στο ν. Μαγνησίας συνελήφθη ένας αλλοδαπός στις 2-2-2024 το μεσημέρι στο Βόλο, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Βόλου, διότι κατελήφθη να κατέχει μία νάιλον συσκευασία με κοκαΐνη, βάρους -0,17- γραμμαρίων, η οποία κατασχέθηκε.

Επίσης ένας ημεδαπός άνδρας, προχθές (3-2-2024) το βράδυ στο Βόλο, κατείχε μία νάιλον συσκευασία με ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, βάρους -1,95- γραμμαρίων, η οποία κατασχέθηκε.

Στο ν. Τρικάλων μια ημεδαπή, στις 2-2-2024 το μεσημέρι στα Τρίκαλα, συνελήφθη να κατέχει συνολικά -70- ναρκωτικά δισκία, χωρίς την απαιτούμενη ιατρική συνταγή, τα οποία κατασχέθηκαν. Επίσης ένας ημεδαπός, προχθές (3-2-2024) το απόγευμα στα Τρίκαλα, κατελήφθη να κατέχει ποσότητα αποξηραμένης κάνναβης, βάρους -1,1- γραμμαρίων, η οποία κατασχέθηκε.

Τέλος στο ν. Καρδίτσας ένας ημεδαπός, προχθές (3-2-2024) το βράδυ στην Καρδίτσα, συνελήφθη από άνδρες της Ομάδας ΔΙΑΣ να κατέχει μία χάρτινη συσκευασία με ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, βάρους -0,3- γραμμαρίων, η οποία κατασχέθηκε.

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More