Πέμπτη, 16 Μαΐου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Συλλήψεις 7 ατόμων στη Λάρισα για διάφορα αδικήματα

Στη σύλληψη 7 συνολικά ατόμων, μεταξύ αυτών κι ανήλικοι, για διάφορα αδικήματα, προχώρησε η Αστυνομία της Λάρισας. Σύμφωνα με το ενημερωτικό δελτίο αδικημάτων και συμβάντων της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λάρισας:

Συνελήφθη, χθες (29-06-2023) το μεσημέρι στον Τύρναβο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Τυρνάβου, -1- ημεδαπός, διότι σε βάρος του εκκρεμεί απόφαση του Πενταμελούς Εφετείου Λάρισας για παραβάσεις της νομοθεσίας περί ναρκωτικών (διακίνηση – αγορά – κατοχή), με ποινή φυλάκισης -6- ετών.

Συλλήψεις ανηλίκων για κλοπές

Συνελήφθησαν, χθες (29-06-2023) το πρωί τη Λάρισα, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Λάρισας/ Ομάδα ΔΙ.ΑΣ., -4- ανήλικοι ημεδαποί, για, κατά περίπτωση, κλοπή, αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος και παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας (Κ.Ο.Κ).

Ειδικότερα, δύο από τους ανήλικους κατελήφθησαν να επιβαίνουν σε δίκυκλη μοτοσικλέτα, οδηγούμενη από τον έναν που στερούνταν άδεια ικανότητας οδήγησης, εν γνώσει τους ότι αποτελεί προϊόν κλοπής από τους άλλους δύο ανήλικους. Όπως εξακριβώθηκε, το όχημα αφαιρέθηκε κατά το χρονικό διάστημα από 27-06-2023 έως τις πρώτες πρωινές ώρες χθες (29-06-2023) και είναι ιδιοκτησίας ημεδαπού.

Εξιχνίαση κλοπής τσάντας

Από το Αστυνομικό Τμήμα Αγιάς εξιχνιάστηκε περίπτωση κλοπής και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος -2- ημεδαπών. Ειδικότερα, προχθές (28-06-2023) το βράδυ σε περιοχή του Δήμου Αγιάς, οι δράστες, με τη μέθοδο της απασχόλησης, αφαίρεσαν από τσάντα ημεδαπής το χρηματικό ποσό των -450- ευρώ.

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More