Κυριακή, 12 Μαΐου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Συλλυπητήρια μηνύματα για Νεκτάριο Σαντορινιό, από τους βουλευτές Χίου

«Εκφράζουμε τη βαθιά οδύνη μας για την απώλεια του Νεκτάριου Σαντορινιού. Ο Νεκτάριος έδωσε με γενναιότητα τη μάχη με τον καρκίνο για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα, αλλά δεν τα κατάφερε. Η συμβολή του στον χώρο της Ναυτιλίας και της Νησιωτικής Πολιτικής σημαδεύτηκε από εμβληματικές πρωτοβουλίες, εκτός των άλλων, με το μεταφορικό ισοδύναμο και την υδατική επάρκεια των νησιών», αναφέρει σε δήλωσή του ο αναπληρωτής Τομεάρχης Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής και Βουλευτής Χίου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Ανδρέας Μιχαηλίδης . Επισημαίνοντας ότι ο εκλιπών «έχαιρε βαθιάς εκτίμησης από φίλους και αντιπάλους», συνεχίζει:
«Υπήρξε ένας δυναμικός αγωνιστής της ζωής, ένας καλός σύντροφος και ένας έντιμος πολιτικός. Όλοι εμείς που ζήσαμε από κοντά τον Νεκτάριο, εκτιμούσαμε κάθε στιγμή την ανθρωπιά του, το ήθος του και το ειλικρινές αίσθημα συντροφικότητας που τον διέκρινε.
Θα συνεχίσουμε με συνέπεια τον αγώνα του, τιμώντας έτσι τη μνήμη του. Εκ μέρους του Τομέα Ναυτιλίας της Κοινοβουλευτικής μας Ομάδας, εκφράζω τα ειλικρινή συλλυπητήριά μας στην οικογένειά του», καταλήγει ο Αν. Μιχαηλίδης.
Σε ανάρτησή του στο twitter ο υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής και Ασύλου- βουλευτής Χίου Νότης Μηταράκης σημειώνει:
«Στην απώλεια ενός ανθρώπου τα λόγια είναι φτωχά. Ο Νεκτάριος Σαντορινιός υπήρξε ένας πολιτικός που υπηρέτησε με σεβασμό τον ρόλο του στη Βουλή και εργάστηκε με ζήλο για τα ζητήματα που αφορούν στην νησιωτική πολιτική, ήταν ένας καλός φίλος. Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του».

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More