Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Συμφώνησε με ΑΕΚ, πάει… Απόλλωνα ο Καράμπελας

 

Ο 21χρονος πόιντ γκαρντ συμφώνησε με τους “κιτρινόμαυρους” για συμβόλαιο συνεργασίας διάρκειας τριών ετών, αλλά όπως όλα δείχνουν, θα αγωνιστεί για ένα χρόνο στην ομάδα της Πάτρας με τη μορφή δανεισμού.

Ο Ζώης Καράμπελας έχει καταφέρει να ξεχωρίσει με τις εμφανίσεις του, ξεκινώντας την μπασκετική του καριέρα από τις ακαδημίες του Περιστερίου, με προπονητή τον Αργύρη Πεδουλάκη. Αμέσως μετά αγωνίστηκε με τη φανέλα της Λάρισας, υπό τις οδηγίες του Φώτη Τακιανιού, την οποία βοήθησε τα μέγιστα, ώστε να τερματίσει στην 4η θέση της τελικής κατάταξης του πρωταθλήματος. Εκεί, ήταν που ο νεαρός γκαρντ κατάφερε να αναδειχθεί και να αποδείξει ότι μπορεί να ανταπεξέλθει στο υψηλότερο επίπεδο.

Η ΑΕΚ διέκρινε το ταλέντο του Καράμπελα, στον οποίο έκανε κρούση από την περασμένη σεζόν, μάλιστα, με τη Λάρισα να δίνει αρνητική απάντηση. Τελικά σύμφωνα με πληροφορίες, οι “κιτρινόμαυροι” κατάφεραν να τον αποκτήσουν για τα επόμενα τρία χρόνια ως ελεύθερο. Τη νέα σεζόν, όμως, θα αγωνιστεί με τη μορφή δανεισμού στον Απόλλωνα Πάτρας, καθώς θέλει να έχει μεγάλο χρόνο συμμετοχής. Η “Ενωση”, πάντως, θα τον παρακολουθεί… στενά!

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More