Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Συνάντηση Ανδρουλάκη – Κασσελάκη στη Βουλή – Στο επίκεντρο το θέμα των υποκλοπών

Σε εξέλιξη είναι η συνάντηση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Στέφανου Κασσελάκη και του προέδρου του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Νίκου Ανδρουλάκη.

Η συνάντηση πραγματοποιείται στη Βουλή, στο γραφείο του Νίκου Ανδρουλάκη, και αποτελεί την πρώτη θεσμική μεταξύ των δύο πολιτικών αρχηγών. Υπενθυμίζεται ότι αποτελεί μέρος των συναντήσεων του Στέφανου Κασσελάκη μετά την εκλογή του στην προεδρία του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Η συνάντηση διεξάγεται σε καλό κλίμα και ξεκίνησε με ένα διάλογο μπροστά στις κάμερες, όπου ο κ. Ανδρουλάκης είπε ότι είναι καλό να συζητάμε για τα θέματα που αφορούν τον κόσμο, όπως την ακρίβεια, τα εθνικά ζητήματα, τις κρίσιμες εξελίξεις στην ευρύτερη περιοχή.

«Πρέπει να υπάρχει ένας ανοιχτός δίαυλος επικοινωνίας, χρειάζονται προοδευτικές λύσεις», σημείωσε ο κ. Κασσελάκης.

Μεγάλο μέρος του διάλογου που είχαν μπροστά στις κάμερες, ήταν για το θέμα των υποκλοπών με τις δύο πλευρές να τονίζουν ότι θα πρέπει να υπάρξει αποκάλυψη της υπόθεσης και να ληφθούν πρωτοβουλίες για να αλλάξει η διαδικασία.

Φωτογραφίες από τη συνάντηση:

(ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ/EUROKINISSI)(ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ/EUROKINISSI)(ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ/EUROKINISSI)

Ο Κασσελάκης συνάντησε Ράμμο και Μενουδάκο

Νωρίτερα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Στέφανος Κασσελάκης πραγματοποίησε συναντήσεις με τον πρόεδρο της ΑΔΑΕ (Αρχή Διασφάλισης του Απορρήτου των Επικοινωνιών) κ. Χρήστο Ράμμο και τον πρόεδρο της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, Κωνσταντίνο Μενουδάκο.

Η συνάντηση με τον κ. Ράμμο διήρκησε σχεδόν 1,5 ώρα και ο κ. Κασσελάκης σημείωσε φεύγοντας, πως θα κάνει δηλώσεις αργότερα, μετά και τις υπόλοιπες συναντήσεις που έχει σήμερα.

«Έχω έντονους προβληματισμούς για την ποιότητα της δημοκρατίας μας. Θα αναφερθώ σε αυτούς λίγο αργότερα σήμερα», είπε χαρακτηριστικά.

Πηγή: ΕΡΤ – Ρεπορτάζ: Λίνα Μπεθάνη

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More