Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Συνελήφθησαν 4 οπαδοί της Ρεάλ Μπέτις στον χθεσινό αγώνα ενάντια στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Η αστυνομία του Μάντσεστερ επιβεβαίωσε την σύλληψη τεσσάρων οπαδών της ισπανικής Ρεάλ Μπέτις, μετά τη λήξη του αγώνα της ομάδας ενάντια στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, για το πρώτο σκέλος της φάσης των «16» του UEFA Europa League.

Οι «Κόκκινοι Διάβολοι» νίκησαν με 4-1, χάρη στα γκολ των Ράσφορντ, Άντονι, Φερνάντες και Βέγκχορστ ενώ για την Μπέτις τον δρόμο προς τα δίχτυα βρήκε ο Πέρεθ.

Ήταν το πρώτο γκολ του Ολλανδού επιθετικού Βουτ Βέγκχορστ με την φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και το πανηγύρισε έξαλλα, μπροστά στις κερκίδες που ήταν καθισμένοι οι οπαδοί της ισπανικής ομάδας.

Πολλοί από αυτούς φαίνεται ότι προσπάθησαν να σκαρφαλώσουν πάνω από το γυάλινο φράγμα που χώριζε τους οπαδούς των δύο ομάδων στην «νότια» κερκίδα στο «Όλντ Τράφορντ».

Οι εικόνες από το γήπεδο δείχνουν πως οι αστυνομικοί του γηπέδου αντέδρασαν γρήγορα και ψύχραιμα, με μία μεγάλη ομάδα από αυτούς να μπαίνει ανάμεσα στις δύο κερκίδες, εμποδίζοντας πλήρως του Ισπανούς φιλάθλους να μπουν στην κερκίδα των Άγγλων.

Τέσσερις είναι οι οπαδοί που έχουν συλληφθεί, ενώ ακόμα δύο ανακρίνονται για τα γεγονότα.

Οι οπαδοί της Μπέτις πέταξαν μπουκάλια και ένα κάθισμα προς την πλευρά των οπαδών της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ενώ ένας από αυτούς έβγαλε την ζώνη του και προσπάθησε να χτυπήσει με αυτή οπαδούς της αγγλικής ομάδας πάνω από το πράσινο δίχτυ που βρισκόταν ανάμεσά τους.

Υπήρξαν και άλλες συμπλοκές μεταξύ των οπαδών της Μπέτις και των αστυνομικών, ωστόσο δεν υπήρξε κάτι σοβαρό και τα πράγματα ηρέμησαν γρήγορα.

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More