Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Συνελήφθη μοντέλο του OnlyFans – Ήταν κατάσκοπος της μυστικής υπηρεσίας KGB του Προέδρου Λουκασένκο

Διάσημο μοντέλο του OnlyFans, η Ντάρια Οσταπένκο 36 ετών, συνελήφθη καθώς φέρεται να κατασκόπευε για τη μυστική υπηρεσία KGB του προέδρου της Λευκορωσίας, Αλεξάντερ Λουκασένκο.

Η Ντάρια Οσταπένκο, κτηνίατρος στο επάγγελμα, η οποία ήταν επίσης ενεργό μοντέλο των OnlyFans, κρατείται στην Πολωνία, καθώς είναι ύποπτη για συνεργασία με τη μυστική υπηρεσία του Λουκασένκο για έως και επτά χρόνια.

Κατηγορείται ότι υποδύθηκε την ακτιβίστρια της αντιπολίτευσης, μαχόμενη υπέρ της δημοκρατίας που επιδιώκει να ανατρέψει τον Λουκασένκο, ενώ στην πραγματικότητα ενημέρωνε την KGB για ακτιβιστές που έχουν διαφύγει στο εξωτερικό – συμπεριλαμβανομένης της Πολωνίας.

Ο Λουκασένκο είναι ο στενότερος σύμμαχος του Πούτιν και η οικονομία και η άμυνα του εξαρτώνται πλήρως από το Κρεμλίνο.

Μέρος των αρμοδιοτήτων της Οσταπένκο ήταν να εργαστεί ως μοντέλο, λαμβάνοντας χρήματα από συνδρομητές για διαδικτυακή πορνογραφία, σύμφωνα με τους ισχυρισμούς. Νωρίτερα είχε επίσης δουλέψει ως πορνόσταρ με το ψευδώνυμο Rita Martin.

Ως υποτιθέμενη ακτιβίστρια της αντιπολίτευσης στην Πολωνία «μίλησε για την ανάγκη να δράσουμε πιο αποφασιστικά για την ανατροπή της κυβέρνησης στη Λευκορωσία, συγκεκριμένα με τη βία», ανέφερε το αντιπολιτευόμενο ειδησεογραφικό πρακτορείο Zerkalo. Πρότεινε να συλλέξει όπλα, να εισβάλει στη Λευκορωσία και να κάνει μια έκρηξη στα σύνορα με τη Λευκορωσία.

Ωστόσο, μια μέρα φαίνεται να μίλησε για τον πραγματικό της ρόλο στην Πολωνία και αναφέρθηκε φοβισμένη στην KGB του Λουκασένκο, η οποία βασανίζει συστηματικά τους εχθρούς του.

«Οι πληροφορίες για αυτήν μεταφέρθηκαν στην πολωνική Υπηρεσία Εσωτερικής Ασφάλειας και συνελήφθη την ίδια μέρα», ανέφερε το ίδιο ειδησεογραφικό πρακτορείο.

Πηγές λένε ότι στο κινητό της βρέθηκαν στοιχεία για τους δεσμούς της με την KGB. 

ΠΗΓΗ: DailyMail

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More