Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Συνεχίζεται η προετοιμασία για την εκλογική διαδικασία στη Θεσσαλονίκη

Πυρετωδώς εργάζεται η ομάδα του δήμου Θεσσαλονίκης, η οποία έχει εγκατασταθεί στο περίπτερο 5 της ΔΕΘ ετοιμάζοντας – τα παραβάν και τις κάλπες που θα χρησιμοποιηθούν στις εθνικές εκλογές της 21ης Μαΐου. Σε 57 σχολεία του δήμου θα στηθούν 456 εκλογικά τμήματα, με 1.100 παραβάν και 505 κάλπες.

Στην έναρξη της καταληκτικής προεκλογικής εβδομάδας με πυρετώδεις ρυθμούς συνεχίζονται οι απαραίτητες διαδικασίες που θα διασφαλίσουν την ομαλή διενέργεια των εθνικών εκλογών της 21ης Μάϊου. Την ίδια ώρα στο περίπτερο 2 της Διεθνούς Έκθεσης συγκεντρώνονται τα ψηφοδέλτια των κομμάτων που θα πάρουν μέρος στις εκλογές ώστε να αποσταλούν στα εκλογικά κέντρα της Κεντρικής Μακεδονίας. Φέτος το υπουργείο Εσωτερικών θα προμηθεύσει με tablet τους δικαστικούς αντιπροσώπους κάθε εκλογικού κέντρου μέσω του οποίου θα κοινοποιήσουν τα εκλογικά αποτελέσματα.

Στο ισόγειο του Δικαστικού Μεγάρου Θεσσαλονίκης, δίνονται οι φάκελοι ανάθεσης των δικαστικών αντιπροσώπων που θα διασφαλίσουν την εύρυθμη διεξαγωγή των εκλογών της Κυριακής.

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More