Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις τους οι αγρότες- Άνοιξε το τελωνείο Ευζώνων

Οι αγρότες συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις τους και έκλεισαν πριν λίγες ώρες το τελωνείο Ευζώνων. Την ώρα που οι υπουργοί Γεωργίας και Αλιείας των χωρών της Μεσογείου συζητούν για τη νέα Κοινή Αγροτική Πολιτική οι Έλληνες αγρότες στέλνουν το δικό τους μήνυμα.

Οι αγρότες στο τελωνείο των Ευζώνων απέκλεισαν σήμερα τη διέλευση για όλα τα οχήματα, για περίπου δύο ώρες, από τις 13.00 μέχρι τις 15.00 και πραγματοποίησαν νέο αγροτικό συλλαλητήριο., στο οποίο συμμετείχαν αγρότες από μπλόκα από όλη τη Βόρεια Ελλάδα. Η κινητοποίηση ήταν για να διαδηλώσουν τόσο ως προς τις Βρυξέλλες για τη σύσκεψη για τη νέα ΚΑΠ (κοινή αγροτική πολιτική), αλλά και προς την Αθήνα ζητώντας να υλοποιηθούν τα αιτήματά τους. Είναι χαρακτηριστικές οι δηλώσεις τους ότι παρά τις διαβεβαιώσεις του πρωθυπουργού για πιο αυστηρούς ελέγχους οι ελληνοποιήσεις συνεχίζονται.

Οι αγρότες δηλώνουν επίσης αποφασισμένοι να κλιμακώσουν τις κινητοποιήσεις τους, αλλάζοντας μορφή σε αυτές για να δώσουν ηχηρό μήνυμα, ενώ στους Ευζώνους θα πραγματοποιούν αποκλεισμούς ανά διαστήματα.

Ρεπορτάζ: Έλενα Αποστολίδου

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More