Τρίτη, 14 Μαΐου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΣΥΡΙΖΑ: Πέφτουν οι τόνοι στο εσωκομματικό πεδίο – Ο Στ. Κασσελάκης συναντήθηκε με συγγενείς θυμάτων των Τεμπών

Στον ΣΥΡΙΖΑ, Κουμουνδούρου και εσωκομματική αντιπολίτευση επιχειρούν να ρίξουν τους τόνους, ενώ πιάνουν δουλειά οι τέσσερις τριμελείς ομάδες που όρισε το πειθαρχικό για να εξετάσουν χωριστά κάθε μία από τις υποθέσεις των στελεχών προς διαγραφή και να υποβάλουν τις εισηγήσεις τους στην επιτροπή δεοντολογίας. Την περιοδεία του στη Βόρεια Ελλάδα συνέχισε ο Στέφανος Κασσελάκης με σταθμούς την Ημαθία και τη Λάρισα.

Θερμά υποδέχτηκε η Ημαθία το νέο πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ. Απευθυνόμενος στους πολίτες εξέφρασε την στήριξή του στους αγρότες. «Μπορεί να μη με ξέρετε χρόνια, αλλά να ξέρετε ότι εγώ σας ξέρω, ξέρω τι τραβάτε. Ξέρω τη δικαιοσύνη που θέλετε στην καθημερινότητά σας, ξέρω την αξιοπρέπεια που αξίζετε στην καθημερινότητά σας και θα έχετε μια άμεση επαφή με την ηγεσία του κόμματος και όλοι μαζί θα δώσουμε λύσεις στον ελληνικό λαό. Είμαστε εδώ για εσάς. Σας ευχαριστώ πολύ.», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Ο κ. Κασσελάκης συνομίλησε με πολίτες στον κεντρικό πεζόδρομο της Αλεξάνδρειας και φωτογραφήθηκε με μικρούς και μεγάλους.

Κασσελάκης για Τέμπη: Η συγκάλυψη σταματάει εδώ

Επόμενος σταθμός στην περιοδεία του ήταν η Λάρισα. Στην αίθουσα του Επιμελετηρίου συναντήθηκε με τον Σύλλογο συγγενών θυμάτων της τραγωδίας των Τεμπών. Η οργή τους ξεχειλίζει, με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ να κάνει λόγο για εθνικό έγκλημα και για συγκάλυψη ζητώντας ταυτόχρονα την άρσυ ασυλίας του τέως υπουργού Μεταφορών Κώστα Αχ. Καραμανλή.

O πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ συναντήθηκε στη συνέχεια με το νέο περιφερειάρχη Θεσσαλίας Δημήτρη Κουρέτα.

Ρεπορτάζ: Γιάννης Φασουλάς | ΕΡΤ

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More