Τετάρτη, 15 Μαΐου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΣΥΡΙΖΑ: Περιοδείες των υποψήφιων προέδρων – Πρόταση Παππά για debate την επόμενη εβδομάδα

Περιοδείες, εν μέσω θέρους, με το βλέμμα στις 10 του Σεπτέμβρη, όπου θα στηθεί η πρώτη εσωκομματική κάλπη, σχεδιάζουν οι υποψήφιοι για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο Νίκος Παππας επανήλθε στο θέμα του debate και ζήτησε να πραγματοποιηθεί μια πρώτη συζήτηση την επόμενη εβδομάδα. «Να κάνουμε μέσα στην άλλη βδομάδα μια συζήτηση και άλλη μια στα ασφυκτικά περιθώρια, να γίνει και αμέσως μετά τις διακοπές» ανέφερε.

Το ενδεχόμενο πέρα από περιοδείες, να εντάξει στην καμπάνια του και θεματικές συζητήσεις εξετάζει ο Ευκλείδης Τσακαλώτος.

Ερωτηθείς, σε συζήτηση που είχε με δημοσιογράφους για το ζήτημα του debate, δηλώνει θετικός σε κάθε μορφή δημόσιου διαλόγου. «Πρέπει να συζητάμε, να δούμε κάποιους όρους, να ειναι ελεύθερη κουβέντα με θεματικές, καθώς απευθυνόμαστε και στην κοινωνία και στους ανθρώπους που θα ψηφίσουν, οι οποίοι θέλουν να ακούσουν τι λέμε για το μέλλον» ανέφερε ο υποψήφιος πρόεδρος.

Στο μεταξύ, συνεχίζονται οι δηλώσεις υποστήριξης στο πρόσωπο της Έφης Αχτσιόγλου από στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ. «Οι προκλήσεις κατά την άποψή μου μπορούν να υποστηριχθούν καλύτερα από την υποψηφιότητα της Έφης Αχτσιόγλου και γι’ αυτό την στηρίζω» ανέφερε ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος.

Yπέρ του debate τάχθηκε ο Στέφανος Τζουμάκας αφήνοντας αιχμές για τους συνυποψηφίους του, ως προς το θέμα. «Οι άλλοι τρεις το θέλου για δημόσιες σχέσεις» ανέφερε σχετικά.

«Φρένο» στη συζήτηση για το αν θα είναι υποψήφιος για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ έβαλε ο Σωκράτης Φάμελλος μιλώντας στην ΕΡΤ. «Δεν θέλω να γίνεται καμία συζήτηση, δεν θέλω ούτε καν να το σκεφτώ γιατί όση περίοδο ασκώ τα καθήκοντα του προέδρου της οινοβουλευτικής Ομάδας, οφείλω να εκπροσωπώ τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ενιαίο και σοβαρό» είπε σχετικά.

Υπενθυμίζεται ότι οι εκλογές για την ανάδειξη νέου προέδρου θα πραγματοποιηθούν 10 και 16 Σεπτεμβρίου

Πηγή: ΕΡΤ | Ρεπορτάζ: Γιάννης Φασουλάς

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More