Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Σωματείο Εμποροϋπαλλήλων Κω: Όχι στις «Λευκές Νύχτες» που μαυρίζουν τις ζωές μας

“Ούτε «Λευκή Νύχτα», ούτε «Μαύρη Παρασκευή», ούτε δουλειά την Κυριακή”, υποστηρίζει το Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων και Εμποροϋπαλλήλων Κω εκφράζοντας κατηγορηματικά την αντίθεση του στη διοργάνωση  «Λευκής Νύχτας» από τον  Εμπορικό Σύλλογο Κω, την Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου στο ιστορικό κέντρο της πόλης.

“Έπειτα από το διάλειμμα λόγω της πανδημίας, ο Δήμος Κω σε συνεργασία με τον Εμπορικό Σύλλογο φέρνουν πάλι τη «Λευκή Νύχτα», με διεύρυνση του ωραρίου λειτουργίας των καταστημάτων μέχρι τα μεσάνυχτα”. αναφέρει το Σωματείο υπογραμμίζοντας ότι αυτό που λείπει για την τόνωση της αγοράς, δεν είναι οι ώρες λειτουργίας αλλά τα χρήματα στην τσέπη του εργαζόμενου”.

“Τέτοιου είδους δράσεις”, επισημαίνει, “ξεκίνησαν με στόχο την πλήρη απελευθέρωση του ωραρίου, ενώ οι εργαζόμενοι, ιδιαίτερα εμποροϋπάλληλοι, χάνουν μία σειρά δικαιώματα στο σταθερό ημερήσιο εργάσιμο χρόνο, ανθρώπινα ωράρια, ξεκούραση”.

Να σημειωθεί ότι τα εμπορικά καταστήματα, θα παραμείνουν ανοικτά στο πλαίσιο της “Λευκής Νύχτας”, στο ιστορικό κέντρο της Κω αύριο Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου έως στις 12 τα μεσάνυχτα, προσφέροντας ειδικές μειωμένες τιμές, κεράσματα και μουσικά δρώμενα.

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More