Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Σύγκρουση τρένων στα Τέμπη: Οι αγωνιώδεις αναζητήσεις των συγγενών

Γονείς, που αναζητούν τα παιδιά τους, σύζυγοι που περιμένουν μία απάντηση για τους δικούς τους ανθρώπους, συγγενείς και φίλοι, που εναγωνίως δεν σταματούν να ψάχνουν και να ρωτούν.

Ελπίδα αναζητούν ανάμεσα στις διαλυμένες λαμαρίνες και τα συντρίμμια των δύο τρένων στα Τέμπη οι διασώστες. Και οι συγγενείς των αγνοουμένων περιμένουν για ένα νεύμα ότι ο δικός τους άνθρωπος έχει εντοπιστεί. Οι έρευνες πλέον στρέφονται στα πρώτα βαγόνια, που έγιναν μία άμορφη μάζα σιδερικών.

Γονείς, που αναζητούν τα παιδιά τους, σύζυγοι, που περιμένουν μία απάντηση για τους δικούς τους ανθρώπους , συγγενείς και φίλοι, που εναγωνίως δεν σταματούν να ψάχνουν και να ρωτούν.

Η κόρη, που αναζητά τον 67χρονο πατέρα της μιλώντας στην ΕΡΤ3 συγκλονίζει . Επέστρεφε από Αθήνα, που είχε πάει για δουλειές , στη Θεσσαλονίκη. Η τελευταία συνομιλία ήταν ένα τέταρτο μετά τις 10.00. «Θα τα πούμε από κοντά» της είπε και μετά σιωπή…

Καταρρέει η μάνα, που μιλάει για τον 40χρονο άνδρα της και το μόλις 5 χρονών αγοράκι της που ταξίδευαν στο πρώτο βαγόνι της μοιραίας αμαξοστοιχίας.

Ρωτά για τον 26χρονο γιο του και τον φίλο του ο κ.Παύλος Ασλανίδης, από τον σταθμό του ΟΣΕ στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας αναζητά μία αχτίδα φωτός για τα δύο παιδιά.

Κάνουν έκκληση για τους ανθρώπους τους, τους αναζητούν στις λίστες των νοσοκομείων και περιμένουν ώρες για μία λέξη από τους διασώστες και ελπίζουν…

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More