Πέμπτη, 9 Μαΐου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Σύσκεψη για τη λειτουργία των τοπικών δομών υγείας στο Ρέθυμνο

Το κρίσιμο ζήτημα της λειτουργίας των τοπικών δομών δημόσιας υγείας, τέθηκε στο επίκεντρο ευρείας ενημερωτικής συνάντησης η οποία πραγματοποιήθηκε τμε πρωτοβουλία της Δημοτικής Επιτροπής Τουριστικής Προβολής και Επιχειρηματικότητας Ρεθύμνου, παρουσία του Δημάρχου Ρεθύμνης Γιώργου Μαρινάκη, στο Δημαρχείο της πόλης.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης εκπρόσωποι του Ιατρικού Συλλόγου Ρεθύμνου ενημέρωσαν τους φορείς του τουρισμού για τα ζητήματα που αφορούν στην λειτουργία του Γενικού Νοσοκομείου και γενικότερα των δομών δημόσιας υγείας.


Οι φορείς συμφώνησαν πως πρέπει να συμπράξουν και να συμβάλουν από κοινού στην διεκδίκηση καλύτερων συνθηκών στελέχωσης και λειτουργίας του Νοσοκομείου Ρεθύμνου και κάθε άλλης δομής, αφού βασική μέριμνα όλων είναι η ασφαλής πρόσβαση των μόνιμων κατοίκων αλλά και των επισκεπτών μας σε επαρκώς λειτουργούσες υπηρεσίες δημόσιας και δωρεάν παροχής υπηρεσιών υγείας.

Επισημαίνεται, ότι ο Δήμαρχος για ακόμα μια φορά προέκρινε ως άμεση λύση για την γρήγορη στελέχωση του Γενικού Νοσοκομείου Ρεθύμνου με ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, την προκήρυξη όλων των κενών θέσεων μαζί. Η πρόταση του βρήκε σύμφωνους και τους τοπικούς φορείς ενώ συμφώνησαν να συνεχίσουν να συντονίζουν τις προσπάθειες τους ώστε από κοινού να επαγρυπνούν για τον νευραλγικό αυτό τομέα.

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More