Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Τάκης Θεοδωρικάκος από την Αρεόπολη : ” Πανίσχυρες διαχρονικές αξίες : Πατριωτισμός, ελευθερία, αλληλεγγύη. Με αυτές πορευόμαστε “

Ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος, εκπροσώπησε τον Πρωθυπουργό και την κυβέρνηση, στις εορταστικές εκδηλώσεις για την επέτειο της εισόδου των Μανιατών, στην Ελληνική Επανάσταση του 1821.

Μιλώντας, στο κλειστό γυμναστήριο της Αρεόπολης, του δήμου Ανατολικής Μάνης, μεταξύ άλλων, τόνισε τα εξής:

” Πορευόμαστε με τις αξίες των πρωτεργατών της Επανάστασης, τον πατριωτισμό, την ελευθερία και την αλληλεγγύη. Οι Έλληνες είμαστε ικανοί να αντιμετωπίσουμε οποιαδήποτε δυσκολία και οποιαδήποτε πρόκληση όταν είμαστε ενωμένοι. Και πέφτουμε σε τραγωδίες και αποτυχίες όταν ανάμεσά μας σπέρνεται το δηλητήριο της διχόνοιας. Ενωμένοι, λοιπόν, σήμερα οφείλουμε να προχωρήσουμε μπροστά “.

Μετά το τέλος των εκδηλώσεων, δήλωσε τα εξής στα ΜΜΕ.

” Στη Μάνη αλλά και σε ολόκληρη την Ελλάδα κρατάμε ισχυρά τα μηνύματα της σημερινής επετείου. Για όλους τους Έλληνες και όλες τις Ελληνίδες πάνω από όλα είναι η αγάπη μας για την πατρίδα μας, ο πατριωτισμός, η ελευθερία και η αλληλεγγύη. Και ένα ισχυρό μάθημα που οφείλουμε να μην ξεχάσουμε ποτέ. Οι Έλληνες είμαστε ικανοί να αντιμετωπίσουμε οποιαδήποτε δυσκολία και οποιαδήποτε πρόκληση όταν είμαστε ενωμένοι. Και πέφτουμε σε τραγωδίες και αποτυχίες όταν ανάμεσά μας σπέρνεται το δηλητήριο της διχόνοιας. Ενωμένοι, λοιπόν, σήμερα οφείλουμε να προχωρήσουμε μπροστά, ενωμένοι προχωράμε μπροστά, με γνώμονα τον πατριωτισμό, την ελευθερία και την αλληλεγγύη, φυλάμε τα σύνορά μας στον Έβρο και στο Αιγαίο, διασφαλίζουμε την οικονομική ανάπτυξη, την κοινωνική συνοχή, την ασφάλεια της πατρίδας μας και των πολιτών “.

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More