Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Τάσος Τζήκας: Συνδεδεμένο το πολιτικό κομμάτι με την ΔΕΘ-Χαμηλές οι εισπράξεις και η επισκεψιμότητα το πρώτο Σαββατοκύριακο της 87ης διοργάνωσης

Ανάμεσα στις παράπλευρες συνέπειες της βιβλικής καταστροφής στη Θεσσαλία, εντάσσονται η αγορά της Θεσσαλονίκης και η 87η ΔΕΘ. Όπως τόνισε ο πρόεδρος της ΔΕΘ-Helexpo Τάσος Τζήκας, οι φυσικές καταστροφές επέβαλαν στον πρωθυπουργό να δώσει βαρύτητα στις επισκέψεις του σε Έβρο και Θεσσαλία, ωστόσο επειδή το πολιτικό κομμάτι είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με τη ΔΕΘ, γεγονός που αποτελεί προίκα για την πόλη και τη διοργάνωση, το πρώτο Σαββατοκύριακο ήταν χαμηλότερες τόσο οι εισπράξεις όσο και η επισκεψιμότητα.

Σύμφωνα με τον κ. Τζήκα, οι απώλειες των εσόδων είναι περίπου 50% από ακυρώσεις κρατήσεων σε εστίαση και ξενοδοχεία, ωστόσο, εξέφρασε την ελπίδα ότι τις προσεχείς ημέρες που η Έκθεση θα παρουσιάσει το καθαρά εμπορικό και ψυχαγωγικό της κομμάτι, θα τα πάει πολύ καλά. “Η Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης, αποτελεί ένα σημαντικό ανταγωνιστικό πλεονέκτημα για την πόλη”, κατέληξε ο πρόεδρος της ΔΕΘ-Helexpo.

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More