Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Τέσσερα χρόνια χωρίς τον Κόμπε Μπράιαντ: Έγιναν τα αποκαλυπτήρια του αγάλματός του έξω από το γήπεδο των Λέικερς (video)

Τέσσερα χρόνια μετά τον τραγικό θάνατο του Κόμπε Μπράιαντ και της κόρης του σε αεροπορικό δυστύχημα, οι Λέικερς σε μια ειδική τελετή έκαναν τα αποκαλυπτήρια του «Black Mamba» έξω από το γήπεδο όπου μεγαλούργησε.

Παρόντες στην τελετή μεταξύ άλλων οι Μάτζικ Τζόνσον, Τζαμπάρ Πάου Γκασόλ, ο Ντέρεκ Φίσερ και φυσικά οι νυν παίκτες των Λέικερς.
Μέσα σε κλίμα συγκίνησης η σύζυγός του Βανέσα είπε στην εκδήλωση:
«Θα σας πω ένα από τα καταπληκτικά αποφθέγματα του σύζυγού μου: “Αφησε το παιχνίδι καλύτερο απ΄ότι το βρήκες. Κι όταν έρθει η ώρα να αποχωρήσεις, άφησε πίσω σου έναν θρύλο.” Κι αυτό έκανε ο Κόμπε!» εν μέσω θερμών χειροκροτημάτων.
Το άγαλμα έχει ύψος περίπου 6 μέτρα και ζυγίζει 2 τόνους. Δίπλα του υπάρχουν 5 ρέπλικες των αντίστοιχων τροπαίων που κατέκτησε ο Κόμπε με τη φανέλα των Λέικερς.
Ο Κόμπε σκοτώθηκε μαζί με την 13χρονη κόρη του Τζιάνα και άλλα επτά άτομα όταν το ελικόπτερο στο οποίο επέβαιναν συνετρίβη λίγο έξω από το Λος Άντζελες στις 26 Ιανουαρίου 2020. Ήταν μόλις 41 ετών…

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More