Κυριακή, 2 Ιουνίου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Τέσσερις συλλήψεις από την ομάδα ΔΙΑΣ σε Νέα Ερυθραία και Νίκαια

Συνεχείς περιπολίες πραγματοποιούνται από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Αττικής με σκοπό την πρόληψη και αποτροπή παραβατικών συμπεριφορών που επηρεάζουν άμεσα τo αίσθημα ασφάλειας των πολιτών.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση η ομάδα ΔΙ.ΑΣ. προχώρησε σε τέσσερις συλλήψεις σε Νέα Ερυθραία και Νίκαια:

Συνελήφθη, μεσημβρινές ώρες της 13-5-2024 στη Νέα Ερυθραία, από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης (Ομάδα ΔΙ.ΑΣ.), 41χρονος αλλοδαπός, κατηγορούμενος για απόπειρα ληστείας σε βάρος γυναίκας. Ειδικότερα, ο 41χρονος κινούμενος πεζός, προσέγγισε γυναίκα και της τράβηξε με βίαιο τρόπο την τσάντα ώμου της, με σκοπό να την αφαιρέσει, ρίχνοντάς τη παράλληλα στο έδαφος.

Προκειμένου να ολοκληρώσει την εγκληματική του ενέργεια, εφόσον η παθούσα προέβαλε αντίσταση για να διατηρήσει στην κατοχή της την τσάντα, την έσυρε στο έδαφος τραυματίζοντάς τη και διέφυγε. Στο πλαίσιο αναζητήσεων, ανωτέρω αστυνομικοί εντόπισαν άμεσα τον 41χρονο και τον οδήγησαν στο Τμήμα Ασφαλείας Κηφισιάς, όπου ταυτοποιήθηκε ως δράστης της ανωτέρω αξιόποινης πράξης. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Επιπλέον, μεσημβρινές ώρες της 13-5-2024 στη Νίκαια, συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης (Ομάδα ΔΙ.ΑΣ.), 2 δεκαεπτάχρονοι και 25χρονος κατηγορούμενοι για απόπειρα διακεκριμένης κλοπής από οικία.
Ειδικότερα, έπειτα από κλήση στο Κέντρο της Άμεσης Δράσης για διάρρηξη σε οικία, ανωτέρω αστυνομικοί κατέφθασαν στο σημείο και εντόπισαν εντός την επίμαχης οικίας δύο εκ των δραστών και εξωτερικά αυτής τον 25χρονο, σε ρόλο τσιλιαδόρου και τους οδήγησαν στο Τμήμα Ασφαλείας Νίκαιας, το οποίο επελήφθη προανακριτικά.

Οι συλληφθέντες, με τη σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία, οδηγήθηκαν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Ρεπορτάζ: Ζώης Κακκαβάς

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More