Σάββατο, 11 Μαΐου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Τίμησαν μνήμες και ζωντάνεψαν αναμνήσεις στο 1ο Τουρνουά της ΑΕΛ

“Ζουν, ζουν, αυτοί μας οδηγούν” ήταν το σύνθημα που ακούστηκε από τους φιλάθλους της ΑΕΛ που βρέθηκαν στις κερκίδες του Σταδίου Αλκαζάρ για να παρακολουθήσουν το 1ο Τουρνουά Μνήμης που διοργάνωσε ο Σύλλογος Παλαίμαχων της ΑΕΛ για να τιμήσει όλους εκείνους τους “Βυσσινί” που έχουν φύγει από τη ζωή.

 


Στο τουρνουά πήραν μέρος οι παλαίμαχοι της ΑΕΛ, του Άρη, του ΠΑΟΚ και του Ευαγόρα Ρόδου, ξυπνώντας μνήμες από το παρελθόν και δείχνοντας συγχρόνως το κοινωνικό τους πρόσωπο.


Στο κάλεσμα του Συλλόγου Παλαίμαχων της ΑΕΛ ανταποκρίθηκαν ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας, Κώστας Αγοραστός, ο δήμαρχος Λαρισαίος, Απόστολος Καλογιάννης, οι βουλευτές Λάρισας Χρήστος Κέλλας, Στέλλα Μπίζιου και Βασίλης Κόκκαλης, ο αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλίας, Βασίλης Πινακάς, οι αντιδήμαρχοι, Παναγιώτης Νταής, Κώστας Διαμάντος, Θάνος Αδαμόπουλος, οι παλαίμαχοι της ΑΕΛ ,Γιάννης Αλεξούλης (αντιδήμαρχος) και Βαγγέλης Μόρας (πρόεδρος ΔΗΚΕΛ), Κοσμάς Γιαννακόπουλος, Μιχάλης Αναστασίου και Βασίλης Παπαδημητρίου.


Παρών στον τουρνουά και ο Γενικός Διευθυντής της ΕΔΑ ΘΕΣΣ, Λεωνίδας Μπακούρας, που στηρίζει όλες τις πρωτοβουλίες των παλαίμαχων της ΑΕΛ, όπως και η ΠΑΕ ΑΕΛ με τον αντιπρόεδρο της Γιάννη Νταβέλη, τον προπονητή της Παναγιώτη Γκουτζίδη, τον τεχνικό διευθυντή, Τάσο Βενέτη και αρκετούς ποδοσφαιριστές.


Στο τουρνουά έδωσε το παρών και το Σωματείο Ερασιτεχνών ποδοσφαιριστών με τον πρόεδρο του Μανώλη Γαραζανάκη να παραδίδει τιμητική πλακέτα στον πρόεδρο των παλαίμαχων, Τάκη Παραφέστα.


Από την πλευρά τους οι παλαίμαχοι του ΠΑΟΚ δώρισαν μια φανέλα στην οικογένεια του αείμνηστου Γιώργου Μητσιμπόνα που συνδέει τις δυο ομάδες. Τη φανέλα παρέδωσε ο Νίκος Καραγεωργίου Γιώργου στη γυναίκα του Βάσω και την κόρη του Πολίνα.


Για την ΑΕΛ αγωνίστηκαν οι: Μιχαήλ, Κυριακούλης, Σελιώνης, Παραφέστας, Κατσάρας, Νεμπεγλέρας, Βαλαώρας, Δράμαλης, Τσώτσος, Τσιώλης, Βασιλείου, Δράμαλης, Τζιότζιος, Λιάπης, Αλεξούλης, Γκαλίτσιος, Πλίτσης Γ., Πλίτσης Φ., Κολομητρούσης, Βαγιέχο, Αργυρούλης, Ανδρεούδης, Μαλουμίδης, Ζιάγκας Αβραμούλης, Τέας, Τσιανάκας, Απόστολου, Μπεριτζάς, Τόλιας, Βουτυρίτσας, Παπαντωνίου, Γκόλαντας, Βλαχούλης, Τσιτσιλής, Ντόσας ενώ παραβρέθηκαν και οι Μαλουμίδης, Αναγνώστου και Πολυζογόπουλος.


Από τον ΠΑΟΚ οι Αλεξανδρίδης, Λαγωνίδης, Τουρσουνίδης, Μαλιούφας, Γκουερίνο, Καραγεωργίου Χασιώτης, Ζαβαντίας, Καπετανόπουλος, από τον Άρη οι Βένος, Φοιρός, Σαπουντζής, Πασιαλής, Μπουγιουκλής, Γκουγκουλιάς, Κυριάκος, Σίτσας και πολλοί άλλοι.


Πριν την έναρξη του τουρνουά, όπου αγωνίστηκαν ο Άρης με τον Ευαγόρα Ρόδου και η ΑΕΛ με τον ΠΑΟΚ, τελέστηκε επιμνημόσυνη δέηση από τον Μητροπολίτη Λαρίσης και Τυρνάβου, Ιερώνυμο και κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή στην μνήμη όλων.


Το τουρνουά σφύριξαν οι διαιτητές :Τσακνάκης, Δίχρης, Σουπεκιώτης και Κοντογιώργος.

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More