Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

«Τα παράπονά σας στο δήμαρχο» γίνονται πλέον και ψηφιακά: Το εργαλείο, οι δήμοι που το χρησιμοποιούν, η ανταπόκριση (video)

Για το νέο, εναλλακτικό τρόπο αποστολής των παραπόνων, από τον δημότη στο Δήμο και το Δήμαρχο, μίλησε ο σύμβουλος ηλεκτρονικου εμπορίου Δημήτρης Θεοφάνους, στο ERTNEWS.

Ο ίδιος έκανε λόγο για ένα ψηφιακό εργαλείο, ένα καινούργιο κανάλι επικοινωνίας που λέγεται «η Φωνή του Δημότη», στην οποία ο Δήμος έχει τη δυνατότητα «να μπορεί να πάρει feedback μέσα από τις παρεχόμενες υπηρεσίες προς τους δημότες, όσον αφορά τη διάδραση τους είτε μέσα στο site τους -όταν ζητούν κάποιες αιτήσεις– είτε σε φυσική παρουσία όπως είναι τα ΚΕΠ, μια π.χ. πισίνα, αθλητικές εγκαταστάσεις».

Και εξήγησε, μεταξύ άλλων:

«Φροντίζουμε στο συγκεκριμένο εργαλείο να έχει πρόσβαση απευθείας ο δήμαρχος, ο οποίος θα μεταφέρει όλο αυτό που βλέπει στις αρμόδιες υπηρεσίες και στους αντιδημάρχους για να μπορούν να κάνουν κάποιες δράσεις βελτίωσης.

Αυτή τη στιγμή συνεργαζόμαστε πολύ έντονα και με ωραία αποτελέσματα. Με το Δήμο Ηλιούπολης, με το Δήμο Παλαιού Φαλήρου, και μέσα στις επόμενες 20 – 25 μέρες θα μπουν γύρω στους 8 με 10 δήμους.

Είχαμε γύρω στο 15% ανταπόκριση στο εν λόγω concept όσον αφορά το ερωτηματολόγιο, άρα τους ενδιαφέρει, νοιάζονται για την καθημερινότητα, θέλουν να μιλήσουν και θέλουν να λυθούν τα προβλήματά τους».

Πηγή: ΕΡΤ

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More