Κυριακή, 16 Ιουνίου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Τελευταίο αντίο σήμερα στον μακροβιότερο δήμαρχο Διδυμοτείχου Ευάγγελο Παπατσαρούχα

Στις 12 σήμερα το μεσημέρι θα πραγματοποιηθεί στον Καθεδρικό Ναό Παναγίας Ελευθερώτριας η εξόδιος ακολουθία για τον πρώην δήμαρχο Διδυμοτείχου Ευάγγελο Παπατσαρούχα, ο οποίος έφυγε από τη ζωή το πρωί του περασμένου Σαββάτου  σε ηλικία 79 ετών.

Η είδηση του θανάτου του μακροβιότερου, όπως χαρακτηρίζεται δημάρχου της περιοχής, ο οποίος θήτευσε στο τιμόνι του Δήμου για τρεις τετραετίες, την περίοδο 1991-2002, προκάλεσε θλίψη στην κοινωνία του Διδυμοτείχου αλλά και στον πολιτικό κόσμο της περιοχής, 

Διετέλεσε επίσης πρόεδρος της ΤΕΔΚ ν. Έβρου.

Σε μήνυμα του ο σημερινός δήμαρχος Ρωμύλος Χατζηγιάννογλου αναφέρει ότι «ο Ευάγγελος Παπατσαρούχας, υπήρξε κάτι πολύ περισσότερο από ένας Δήμαρχος για τον Δήμο μας. Ήταν ένα αγαπητό μέλος της κοινότητάς μας, ο απλός άνθρωπός, ο χαμογελαστός, που όμως προασπίστηκε σθεναρά τα συμφέροντα των πολιτών και που επι Δημαρχίας του τέθηκαν οι βάσεις για ένα καλύτερο Διδυμότειχο.

Δεν φοβήθηκε ποτέ να συγκρουστεί με όσους στάθηκαν απέναντί στα συμφέροντα της πόλης και των χωριών μας, όμως με την ευγένειά του, τη ζεστασιά του και το χαμόγελό του, κέρδισε τις καρδιές όλων μας και αφήνει πίσω του μια ανεξίτηλη αποτύπωση στις μνήμες μας.»

Ο Ευάγγελος Παπατσαρούχας, που τους  τελευταίους μήνες αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας, νοσηλεύονταν στο Γενικό Νοσοκομείο Διδυμοτείχου.

Η σορός του  θα εκτεθεί για προσκύνημα  στο ναό  από τις 10 το πρωί, ενώ η νεκρώσιμη ακολουθία θα ψαλεί  στις 12 το μεσημέρι.

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More