Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Τεράστια σαύρα… στο δρόμο του Φερστάπεν στα δοκιμαστικά F1 της Σιγκαπούρης (video)

Τον γύρο του διαδικτύου κάνουν οι εικόνες από τα δοκιμαστικά της F1 στη Σιγκαπούρη, καθώς ο Μαξ Φερστάπεν αναγκάστηκε να λάβει μέτρα αποφυγής, αφού εντόπισε μια τεράστια σαύρα στην πίστα Marina Bay Circuit! Τα ερπετά είναι ένα συνηθισμένο θέαμα γύρω από το κέντρο της πόλης της Σιγκαπούρης, με τις Monitor Lizards να είναι ιδιαίτερα δημοφιλής στην περιοχή.

A reminder of Max’s first encounter with “Godzilla” #SingaporeGP @redbullracing pic.twitter.com/tXnGtfrNR1

— Formula 1 (@F1) September 15, 2023

Με το Grand Prix της Σιγκαπούρης να φιλοξενείται μέσα και γύρω από τις περιοχές πρασίνου της πόλης, οι σαύρες μπαίνουν συχνά στην πίστα. Οι κίτρινες σημαίες κουνιούνται όποτε συμβαίνει αυτό και δεν άργησε η πρώτη εμφάνιση σαύρας να διακόψει το FP1 της Παρασκευής.

Το τεράστιο ερπετό στεκόταν ακίνητο στην πίστα, καθώς ένα πλήθος μονοθεσίων έτρεχε μπροστά του. Και ο Φερστάπεν φαινόταν να μην αντιλαμβάνεται το πλάσμα πίσω από τη στροφή.

“Αχ!” ξεκίνησε ο Verstappen στον ασύρματο της ομάδας. “Υπάρχει πάλι μια σαύρα στην πίστα! Μια μικρότερη αυτή τη φορά”.

Ο Φερστάπεν αναφερόταν στο γκραν πρι του 2016 στη Σιγκαπούρη, όταν τρόμαξε από μια “γιγαντιαία σαύρα στην πίστα”. Ο μηχανικός του αγώνα Guillaume Rocquelin είδε την αστεία πλευρά, απαντώντας: “Κατανοητό. Ίσως ο Γκοτζίλα να είχε ένα παιδί”.

Ο Verstappen συνέχισε το αστείο, προσθέτοντας: “Θέλω να πω, βγάζει νόημα”.

Πηγή: express.co.uk
Επιμέλεια-μετάφραση: Σπύρος Αμπελάκης

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More