Σάββατο, 1 Ιουνίου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Τερίμ: «Συνεχίζουμε να κάνουμε ατομικά λάθη και να δεχόμαστε γκολ»

Απογοητευμένος εμφανίστηκε ο Φατίχ Τερίμ έπειτα από τη βαριά ήττα της ομάδας του από τον ΠΑΟΚ στο γήπεδο της Τούμπας. Ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε με 4-1 για την 9η αγωνιστική των Play Off του πρωταθλήματος της Super League, έπεσε στην τέταρτη θέση της κατάταξης και χρειάζεται μόνο τη νίκη επί του Ολυμπιακού στο φινάλε ώστε να εξασφαλίσει ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο.

«Συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ, χάσαμε, έτσι πρέπει να το δούμε. Βρήκαμε αργά το γκολ, δεν ήμασταν καλοί στο τελευταίο τρίτο μέχρι να σκοράρουμε. Συνεχίζουμε να κάνουμε ατομικά λάθη και να δεχόμαστε γκολ», ανέφερε στην αρχική του τοποθέτηση σχετικά με το παιχνίδι της Τούμπας στην κάμερα των συνδρομητικών καναλιών NovaSports ο Τούρκος τεχνικός.

Βέβαια, για το «τριφύλλι» υπάρχει και ο τελικός του Κυπέλλου κόντρα στον Άρη (25/5, Πανθεσσαλικό Στάδιο), μέσω του οποίου μπορεί να βρεθεί στην Ευρώπη – στα προκριματικά του UEFA Europa League. «Έχουμε το ματς με τον Ολυμπιακό και μετά τον τελικό του Κυπέλλου μπροστά μας να δούμε. Δεν υπάρχει εξήγηση όσο χάνεις. Όταν τελειώσει η σεζόν θα μπορώ να εξηγήσω περισσότερα στον κόσμο», κατέληξε ο Τερίμ.

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More