Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Τζιμ Ράτκλιφ: Τι θα πρέπει να ξέρουν οι οπαδοί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τον μεγιστάνα που ενδιαφέρεται για την ομάδα

Ο Τζιμ Ράτκλιφ είναι ο πλουσιότερος άνθρωπος στην Αγγλία και ένας από τους πολλούς που θέλουν να αγοράσουν την ομάδα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από τότε που οι Glaciers έβαλαν την ομάδα προς πώληση.

Ο Άγγλος είναι επίσης ο ιδιοκτήτης της Νις, ομάδας από την Γαλλία, την οποία αγόρασε για 100.000.000 ευρώ το 2019, με το σκεπτικό ότι θα μπορέσει να «κοντράρει» την Παρί Σεν-Ζερμέν. Ωστόσο η εικόνα της ομάδας έπειτα από την εξαγορά της από τον Ράτλκιφ δεν είναι ικανοποιητική, κάτι που θα ανησυχήσει τους οπαδούς της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο ενδεχόμενο πώλησης της ομάδας σε αυτόν.

Στην Νις έχουν αλλάξει δύο προπονητές μέσα σε τρία χρόνια, από το 2019. Επίσης άνθρωποι που ήταν πάνω από 10 χρόνια σε υψηλές θέσεις της ομάδας είδαν επίσης την έξοδο από τα γραφεία της ομάδας.

Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, η Νις έχει ως καλύτερη θέση την πέμπτη, την πρώτη σεζόν που ο Άγγλος ήταν ιδιοκτήτης της. Σημαντικά ονόματα έπειτα από εκείνη την σεζόν έχουν φορέσει την φανέλα της ομάδας, όπως ο Αάρον Ράμσεϊ και ο Ρος Μπάρκλεϊ, χωρίς όμως να συμβάλλουν σημαντικά στο παιχνίδι της Νις, η οποία βρίσκεται στις θέσεις που οδηγούν στο UEFA Confrence League μετά την σεζόν 2019-20.

Φέτος αποκτήθηκε ο Κάσπερ Σμάιχελ από την Λέστερ, ενώ επίσης ο Νίκολας Πέπε ήρθε δανεικός από την Άρσεναλ. Η ομάδα διανύει μια κακή περίοδο, καθώς βρίσκεται στην δέκατη θέση του γαλλικού πρωταθλήματος, ενώ στο Κύπελλο Γαλλίας αποκλείστηκε από ομάδα της τρίτης κατηγορίας της χώρας.

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More