Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Τιμώμενη στην έκθεση τροφίμων και ποτών Detrop & Oenos η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης

Ως τιμώμενη Περιφέρεια συμμετέχει η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης στη φετινή διοργάνωση των καταξιωμένων διεθνών εκθέσεων τροφίμων και ποτών Detrop & Oenos, που θα είναι ανοικτές έως και σήμερα  20 Φεβρουαρίου, στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης.

Η Detrop είναι μια εμβληματική διοργάνωση στον τομέα της αγροδιατροφής και η συμμετοχή κάθε χρόνο σε αυτή δίνει στις επιχειρήσεις ένα σημαντικό πλεονέκτημα στην προσπάθειά τους για αναγνωρισιμότητα, εξωστρέφεια και επέκταση των εμπορικών τους δραστηριοτήτων», υπογράμμισε ο Περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης, Χρήστος Μέτιος .

Επι πλέον πρόσθεσε πως,«Αυτό  που επιδιώκουμε είναι να  αναδείξουμε τα προϊόντα της περιφέρειας και να τα συνδέσουμε με την τουριστική μας ταυτότητα».

Οι δύο εκθέσεις συγκεντρώνουν φέτος σε εκθεσιακό χώρο 15.000 τ.μ. περισσότερους από 420 εκθέτες από όλη την Ελλάδα και από τις Ουγγαρία, Τουρκία, Σαουδική Αραβία, Αρμενία, Ιταλία, Πολωνία, Ρουμανία,Βουλγαρία και Κύπρο.

Στις δύο εκθέσεις βρέθηκαν 136 ξένοι εμπορικοί επισκέπτες από 19 χώρες, ενω υπήρξαν και ομαδικές επισκέψεις από τη Βόρεια Μακεδονία και τη Βουλγαρία.

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More