Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Τον Βόλο επισκέπτεται ο Πρέσβης της Κύπρου στην Αθήνα

Διήμερη επίσκεψη στον Βόλο θα πραγματοποιήσει από αύριο ο Πρέσβης της Κυπριακής Δημοκρατίας στην Αθήνα κ. Σταύρος Αυγουστίδης, μετά από πρόσκληση του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Κυπρίων Ν. Μαγνησίας.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα της επίσκεψης, αύριο Τετάρτη 7 Φεβρουαρίου, ο Πρέσβης με τη συνοδεία των Προέδρων και Μελών των Διοικητικών Συμβουλίων της Ένωσης Κυπρίων και της Φοιτητικής Ένωσης Κυπρίων Βόλου θα συναντηθεί με τον Δήμαρχο Βόλου κ. Αχ. Μπέο, τον Μητροπολίτη Δημητριάδος και Αλμυρού κ. Ιγνάτιο, την Αντιπεριφερειάρχη Μαγνησίας κ. Άννα – Μαρία Παπαδημητρίου και τον Πρόεδρο Επιμελητηρίου Μαγνησίας κ. Αριστοτέλη Μπασδάνη,

Στις 7 μ.μ., στην «Στέγη Μελών και Φίλων της Ένωσης Κυπρίων Μαγνησίας» (Κοραή 87), ο κ. Αυγουστίδης θα μιλήσει σε εκδήλωση με θέμα «Πενήντα (50) χρόνια μετά την τουρκική εισβολή – κατοχή στην Κύπρο, (20 Ιουλίου 1974)», ενώ αμέσως μετά θα ακολουθήσει η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας του Συλλόγου.

Την Πέμπτη 8 Φεβρουαρίου, ο Πρέσβης με τη συνοδεία των Προέδρων και Μελών των Διοικητικών Συμβουλίων της Ένωσης Κυπρίων και της Φοιτητικής Ένωσης Κυπρίων Βόλου θα επισκεφθούν το 1ο Λύκειο Βόλου (Παγκύπριο) και το Εργοστάσιο ΕΥΡΗΚΑ ΕΛΛΑΣ Α.Β.Ε.Ε.

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More