Σάββατο, 1 Ιουνίου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Τον Οκτώβριο οι εκλογές στην Ομοσπονδία Ελληνικών Σωματείων Ν. Υόρκης

Νέα Υόρκη.- Η αναθεώρηση του Καταστατικού της Ομοσπονδίας Ελληνικών Σωματείων Μείζονος Νέας Υόρκης και η εκλογή της Εξελεγκτικής Επιτροπής και Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας βρέθηκαν στο επίκεντρο της ενημερωτικής συνεδρίασης που πραγματοποιήθηκε στο Σταθάκειο Πολιτιστικό Κέντρο στην Αστόρια.

Στην συνεδρίαση παρέστησαν μεταξύ άλλων ο πρόεδρος της Επιτροπής Παρελάσεως, Φίλιπ Κρίστοφερ και ο εκπρόσωπος της Ιεράς Αρχιεπισκοπής στην εν λόγω Επιτροπή, π. Ευαγόρας Κωνσταντινίδης.

Τον συντονισμό της συνεδρίασης ανέλαβε ο Δήμος Σιώκης, ο οποίος παρουσίασε και ένα χρονοδιάγραμμα μέχρι και την διενέργεια των εκλογών. Συγκεκριμένα, ανακοίνωσε ότι η καταστατική συνέλευση θα συγκληθεί στις 28 Σεπτεμβρίου 2023 και ότι το διήμερο εκλογικό συνέδριο θα λάβει χώρα το Σαββατοκύριακο 7 – 8 Οκτωβρίου 2023 ή στις 14-15 Οκτωβρίου. Οι εκλογές προγραμματίζονται για την 29 Οκτωβρίου είτε 5 Νοεμβρίου 2023.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας “Αναμνήσεις”, κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης συγκροτήθηκαν η Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας, η οποία θα ελέγξει τα μητρώα, τους Συλλόγους και τους αντιπροσώπους και η Εξελεγκτική Επιτροπή η οποία, θα ελέγξει τα οικονομικά της Ομοσπονδίας την τελευταία διετία, καθώς επίσης και τα ευρήματα της εξελεγκτικής Επιτροπής, υπό του κ. Κώστα Μάστορα.

Πηγή: anamniseis.net

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More