Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Τουριστικό λεωφορείο έκανε σμπαράλια έξι σταθμευμένα οχήματα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης

Ούτε ένα ούτε δύο αλλά συνολικά έξι ΙΧ αυτοκίνητα παρέσυρε στο πέρασμα του τουριστικό λεωφορείο στο κέντρο της Θεσσαλονίκης με αποτέλεσμα τα περισσότερα από αυτά να μετατραπούν σε μια άμορφη μάζα σιδερικών.

Ο ιδιοκτήτης του λεωφορείου σε δηλώσεις του τόνισε: «Με πήρε τηλέφωνο ο οδηγός, μου λέει Γιάννη έπεσα σε κάτι αυτοκίνητα επάνω. Τον ρωτάω είσαι καλά εσύ; Ρώτησα άμα έχει θύματα άμα έχει άτομα. Όχι με λέει είμαι μόνος το λεωφορείο ήταν άδειο. Μου λέει δεν κατάλαβα πως έγινε. Είχε σταθμευμένα αυτοκίνητα στην άκρη μου έφυγε το αμάξι και τα πήρα παραμάζωμα όλα».

Λίγο πριν τις 8 το πρωί και για άγνωστους λόγους ο οδηγός του λεωφορείου, που ευτυχώς δεν μετέφερε επιβάτες, στο ύψος της αίθουσας τελετών στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, έχασε τον έλεγχο του οχήματος και συγκρούστηκε διαδοχικά με τα σταθμευμένα αυτοκίνητα, ξηλώνοντας ακόμη και τα σιδερένια κολονάκια του πεζοδρομίου.

Οι ιδιοκτήτες των αυτοκινήτων ειδοποιήθηκαν από την αστυνομία για το περιστατικό, που συνέβη στην Εγνατία οδό. Όταν κατέφθασαν όμως και οι ίδιοι δεν μπορούσαν να πιστέψουν στα μάτια τους αυτό, που αντίκρισαν.

Ευτυχώς εκείνη τη στιγμή δεν περνούσε κάποιος πεζός από το σημείο. Από το τροχαίο δεν σημειώθηκαν τραυματισμοί παρά μόνο υλικές ζημιές.

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More