Σάββατο, 1 Ιουνίου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Τουρκία: Διαμαρτυρία της νεολαίας του ΑΚΡ στα Starbucks – Κατηγορούν την εταιρεία ότι στηρίζει το Ισραήλ

Πάνω από 30.000 μέλη της Νεολαίας του κυβερνώντος κόμματος ΑΚΡ έκαναν καθιστική διαμαρτυρία σε όλα τα υποκαταστήματα της αλυσίδας Starbucks στην Τουρκία, την οποία κατηγορούν ότι στηρίζει το Ισραήλ στον πόλεμο κατά των Παλαιστινίων.

Τα μέλη της Νεολαίας του ΑΚΡ φορούσαν κασκόλ πάνω στα οποία ήταν γραμμένη η λέξη «Παλαιστίνη» και είχε τις σημαίες της Παλαιστίνης και της Τουρκίας.

| 𝐀𝐧 𝐢𝐭𝐢𝐛𝐚𝐫𝐢𝐲𝐥𝐞 AK Parti Gençlik Kolları (AK GENÇLİK) olarak 81 İlimizde ve tüm ilçelerimizdeki Starbucks şubelerinin içerisinde Filistin atkılarımızla yarım saat boyunca oturarak ‘𝐲𝐞𝐫 𝐤𝐚𝐩𝐚𝐭𝐦𝐚 𝐞𝐲𝐥𝐞𝐦𝐢’ gerçekleştiriyoruz.

Bu eylemimiz,… pic.twitter.com/bFzBQqnpUC

— Eyyüp Kadir İnan (@eyupkadirinan) October 27, 2023

Ο πρόεδρος της Νεολαίας του ΑΚΡ και βουλευτής Σμύρνης, Εγιούπ Καντρί Ινάν,  δήλωσε ότι στηρίζουν «τον έντιμο αγώνα ελευθερίας του παλαιστινιακού λαού κατά του κατοχικού Ισραήλ, το οποίο βάζει παιδιά, γυναίκες, νοσοκομεία και όλους τους αμάχους στο στόχαστρο των βομβών του». Είπε επίσης ότι πρόκειται για σιωπηλή διαμαρτυρία που είναι μήνυμα προς όλο τον κόσμο.

Bir tavır alın, Starbucks’ı boykot edin ve sessizlerin sesi olun. #SayStop İsrail’e. pic.twitter.com/BEYcSD67QD

— Serkan Bayır (@SerkannBayir) October 27, 2023

Η κ. Ινάν δήλωσε: «Σήμερα η Νεολαία του AKΡ με αυτή τη μεγάλη δράση έδειξε ότι είναι η ισχυρότερη και πιο οργανωμένη οργάνωση νεολαίας στην Τουρκία. Αυτή η δύναμή μας θα χρησιμοποιείται πάντα για ειρηνικούς σκοπούς και για την ενότητα και την ακεραιότητα της χώρας μας. Η οικογένεια της Νεολαίας AKΡ θα συνεχίσει τις δράσεις της για να πει #SayStop τόσο στο Ισραήλ, όσο και σε όλους τους υποστηρικτές του αυτές τις ημέρες που το Ισραήλ συνεχίζει τις φρικιαστικές επιθέσεις του».

AK PARTİ GENÇLİK KOLLARI’NDAN BÜYÜK EYLEM: SAY STOP

AK Parti Gençlik Kolları, bugün 10.00 – 10.30 saatleri arasında İsrail’e destek veren Starbucks’ın Türkiye’deki tüm şubelerinde Filistin atkıları ile ‘yer kapatma’ eylemi gerçekleştirdi. pic.twitter.com/SQtGhWa8Z7

— A Haber (@ahaber) October 27, 2023

Ανταπόκριση: Γιάννης Μανδαλίδης

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More