Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Το “αντίο” των ΚΑΕ στον Κονδύλη

 

Τα θερμά τους συλλυπητήρια εκφράζουν σύσσωμοι οι άνθρωποι του μπάσκετ, με τις ΚΑΕ Ολυμπιακός, Άρης και ΠΑΟΚ, να αποχαιρετούν έναν πιστό στρατιώτη της πορτοκαλί θεάς.

Οι ΚΑΕ Ολυμπιακός, Άρης και ΠΑΟΚ, με ανακοινώσεις τους, είπαν το δικό τους αντίο στον Γιώργο Κονδύλη, που έφυγε ξαφνικά από τη ζωή.

Αναλυτικά οι ανακοινώσεις:

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ Ολυμπιακός: 

«Η ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ εκφράζει τη θλίψη της και τα ειλικρινή της συλλυπητήρια στην οικογένεια του Γιώργου Κονδύλη, που σήμερα τα ξημερώματα έφυγε από τη ζωή.

Όλα αυτά τα χρόνια ο υπήρξε πιστός στρατιώτης της πορτοκαλί μπάλας, την οποία υπηρέτησε επί 30 χρόνια εργαζόμενος στον ΕΣΑΚΕ.

Το κενό που αφήνει στο ελληνικό μπάσκετ είναι τεράστιο.

Καλό ταξίδι…».

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ ΠΑΟΚ:

Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ mateco εκφράζει την βαθιά της θλίψη για το θάνατο του Γιώργου Κονδύλη, που διετέλεσε για 30 περίπου χρόνια στέλεχος του ΕΣΑΚΕ, από την πρώτη ημέρα ίδρυσης του συνδέσμου.

Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του εκλιπόντος.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ Άρης:

Ημέρα πένθους είναι η σημερινή για το ελληνικό μπάσκετ. Ο Γιώργος Κονδύλης έφυγε ξαφνικά από τη ζωή, βυθίζοντας στη θλίψη την οικογένεια του αθλήματος.

Ο επί σειρά δεκαετιών γενικός διευθυντής του ΕΣΑΚΕ ήταν η ψυχή του Συνδέσμου. Ένας ακούραστος εργάτης, από το «χέρι» του οποίου περνούσαν όλα όσα αφορούσαν το επαγγελματικό μπάσκετ. Και πάνω απ’ όλα, ένας εξαιρετικός χαρακτήρας.

Η ΚΑΕ Άρης εκφράζει τα ειλικρινή συλλυπητήριά της στην οικογένεια και τους οικείους του Γιώργου Κονδύλη. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάζει…

Το άρθρο Το “αντίο” των ΚΑΕ στον Κονδύλη εμφανίστηκε πρώτα στο www.ertsports.gr.

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More