Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Το αύριο του Ελληνικού στίβου στις Σέρρες

Τα μέλη της Εθνικής ομάδα στίβου Κ20, αθλητές και προπονητές, που θα πάρουν μέρος στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου Κ20, που θα γίνει από 1 έως 6 Αυγούστου στο Κάλι της Κολομβίας, φιλοξενεί στις Σέρρες η Περιφερειακή Ενότητα Σερρών και ο Αντιπεριφερειάρχης Παναγιώτης Σπυρόπουλος.

Οι αθλητές με τους προπονητές τους, οι οποίοι προετοιμάζονται στις Σέρρες για την σπουδαία αυτή διοργάνωση και θα πάρουν μέρος στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Κ20 που θα πραγματοποιηθεί το επόμενο Σαββατοκύριακο στο Δημοτικό Στάδιο Σερρών,  επισκέφθηκαν σήμερα το Διοικητήριο και σε μια λιτή εκδήλωση στην αίθουσα «Κωνσταντίνος Καραμανλής» ο πρώτος πολίτης του Νομού τους ευχήθηκε να επιστρέψουν εδώ κάποτε με Ολυμπιακά μετάλλια ενώ τους τόνισε ότι η Π.Ε. Σερρών θα είναι πάντα φιλόξενη για αυτούς.

Ο Πρόεδρος της Επιτροπής Αγώνων του ΣΕΓΑΣ και ταμίας της Ομοσπονδίας, άνθρωπος του Σερραϊκού στίβου Γιάννης Λιούμπας ευχαρίστησε τον κ. Σπυρόπουλο για τα όσα κάνει για τον αθλητισμό, του έκανε δώρο το έμβλημα της ομοσπονδίας του στίβου, μίλησε για την αξία του αθλητισμού και την προσφορά των Σερρών σε αυτόν και τους είπε ότι πριν από έξι χρόνια την ίδια αίθουσα είχε επισκεφθεί η τότε Εθνική ομάδα Κ20 που είχε στη σύνθεση της τον Ολυμπιονίκη Μίλτο Τεντόγλου.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Σερρών, Παναγιώτης Σπυρόπουλος έδειξε στους αθλητές ένας μέρος από τον εξοπλισμό που αγόρασε η Περιφέρεια για να τον δωρίσει στο Δημοτικό στάδιο. Προπονητές και αθλητές ευχαρίστησαν τους Σερραίους για τη φιλοξενία και υποσχέθηκαν να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό στους αγώνες στην Κολομβία και βέβαια να επιστρέψουν στην Ελλάδα με πολλά μετάλλια και διακρίσεις.

 

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More