Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Το Βέλγιο ψάχνει προπονητή μέσω …μικρής αγγελίας!

Θέλετε μια δουλειά να διευθύνετε τη δεύτερη ομάδα στον κόσμο;

Θέλετε να ηγηθείτε των Kevin de Bruyne, Romelu Lukaku και Thibaut Courtois στο επόμενο μεγάλο τουρνουά τους;

Λοιπόν οι αιτήσεις για μια από τις καλύτερες δουλειές στο ποδόσφαιρο άνοιξαν – αλλά πρέπει να είσαι «κατά συρροή νικητής» για να κάνεις αίτηση.

Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων είναι η 10η Ιανουαρίου 2023.”

The selection process for our new national manager has officially started today.

Read more on our website

https://t.co/xjTxewk0O7
https://t.co/BOSCg5YEs1
https://t.co/SlnfNUCN8m pic.twitter.com/hZZQgdYBsr

— Royal Belgian FA (@RoyalBelgianFA) December 13, 2022

Μετά την παραίτηση του Ρομπέρτο Μαρτίνεθ από τον πάγκο του Βελγίου μετά την απογοητευτική τους πορεία στο Παγκόσμιο Κύπελλο, οι «Κόκκινοι Διάβολοι» αναζητούν τον επόμενο προπονητή τους.

Η Βασιλική Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου του Βελγίου αναζητά υποψηφίους “που ξέρουν πώς να κερδίζουν”. Θέλουν οι υποψήφιοι να είναι «εξαιρετικά φιλόδοξοι» με «την απαραίτητη διεθνή εμπειρία σε κορυφαίο επίπεδο, ποδοσφαιρικές τακτικές γνώσεις και γνώσεις, καθώς και τις σωστές προσωπικές δεξιότητες».

Περιγράφοντας τον ιδανικό μάνατζερ του, το διοικητικό όργανο είπε: «Πρέπει να είναι ένας κατά συρροή νικητής με εμπειρία στη διαχείριση κορυφαίων παικτών.

“Να ξέρει πώς να επικεντρώνεται στη δημιουργία μιας δεμένης ομάδας και πώς να ενσωματώνει νέους παίκτες. Η ποδοσφαιρική ομοσπονδία αναζητά έναν ειδικό τακτικής που υποστηρίζει τις επιλογές του με δεδομένα, τεχνολογία και αντικειμενικές παραμέτρους και βασίζεται στην αθλητική τεχνογνωσία και δομή της RBFA.”

Το Βέλγιο, που διεκδίκησε την τρίτη θέση στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2018, δεν κατάφερε να προχωρήσει πέρα από τη φάση των ομίλων στο Κατάρ μετά την ήττα με 2-0 από το Μαρόκο και σημείωσε μόνο ένα γκολ στο τουρνουά.
Ο Ισπανός Μαρτίνεθ, 49 ετών, διορίστηκε το 2016 και η ομάδα του ήταν στην κορυφή της παγκόσμιας κατάταξης από τον Σεπτέμβριο του 2018 έως τον Μάρτιο του 2022.

“Ακόμη και μετά τον πρόωρο αποκλεισμό στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ, η RBFA παραμένει πολύ φιλόδοξη για το μέλλον. Όλα τα στοιχεία είναι σε θέση να παραμείνουν επιτυχημένα στο μέλλον”, πρόσθεσε η RBFA.

«Είναι στο χέρι του νέου προπονητή της εθνικής ομάδας να δουλέψει με ό,τι υπάρχει και να μας οδηγήσει σε νέες επιτυχίες».

Ο επιτυχημένος υποψήφιος θα πρέπει να ηγηθεί της ομάδας χωρίς τον Εντέν Αζάρ μετά την αποχώρηση του πλέι μέικερ της Ρεάλ Μαδρίτης από την εθνική ομάδα.

Πηγή: BBC
Επιμέλεια-μετάφραση: Σπύρος Αμπελάκης

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More