Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Το Βόλο επισκέφτηκαν ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Σ. Κασσελάκης αλλά και κλιμάκιο του ΠΑΣΟΚ

Περιοδεία στη Θεσσαλία πραγματοποιεί ο Στέφανος Κασσελάκης, ο οποίος βρέθηκε στις πληγείσες περιοχές και συνομίλησε με τους κατοίκους. Επικρίνοντας την κυβέρνηση, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ έκανε λόγο για έλλειψη πρόληψης και ανάγκη ανασυγκρότησης του κράτους. Στο Βόλο μετέβη και κλιμάκιο του ΠΑΣΟΚ.

Κοντά στους πλημμυροπαθείς στο Βόλο βρέθηκε ο Στέφανος Κασσελάκης συνοδευόμενος από τον Σωκράτη Φάμελλο.

Οι αιρετοί έχουν ευθύνη για το ότι δεν υπήρξε πρόληψη για την καταστροφή, είπε ο Πρόεδρος του ΣΎΡΙΖΑ που πήγε σε σπίτια γεμάτα λάσπες έβγαλε τα παπούτσια του και φτυάρισε μαζί με τους πλημμυροπαθείς.

«Η πρόληψη κοστίζει 5-6 φόρες λιγότερο, δήλωσε ο πρόεδρος της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ, Σωκράτης Φάμελλος.

Όπως δήλωσε ο κ. Κασσελάκης: «και μετά αναρωτιέστε γιατί δεν έχουν αυξηθεί οι μισθοί στο δημόσιο, πώς να αυξηθούν όταν τα χρήματα πηγαίνουν σε 500 δις αντιπλημμυρικά έργα που δεν γίνονται»?

Κάποιοι από τους πολίτες υποδέχτηκαν με πλακάτ τον Σωκράτη Φάμελλο και ο κ. Κασσελάκης ζήτησε να απομακρυνθούν οι κάμερες για να τους μιλήσει.

Στο Βόλο περιόδευσε κλιμάκιο του ΠΑΣΟΚ με επικεφαλής τον γραμματέα του κόμματος με προτάσεις θα συμβάλλουμε στην ανασυγκρότηση της περιοχής τόνισε ο Ανδρέας Σπυρόπουλος που με αιχμηρό τρόπο αναφέρθηκε στη υποψηφιότητα του κ. Μπέου: «Ο κ. Μητσοτάκης και η Νέα Δημοκρατία θα πρέπει να καρφιτσώσουν τις εικόνες με τα χαμόγελα στο Δημαρχείο της πόλης. Γνωριζόμαστε όλοι και ξέρουμε πολύ καλά την υπόγεια στήριξη των στελεχών της Νέας Δημοκρατίας στον κ. Μπέο».

Ψεύδη χαρακτηρίζει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, τις τοποθετήσεις περί στήριξης της Νέας Δημοκρατίας στον Αχιλλέα Μπέο, που όπως σημειώνει δεν έχει δοθεί ποτέ. Όπως δήλωσε ο Παύλος Μαρινάκης: «δεν έχουμε δώσει στήριξη, ο πρόεδρος του ΣΎΡΙΖΑ ψεύδεται. Όταν ζητείς από τον πρωθυπουργό να άρει στήριξη που δεν έχεις δώσει και έχεις πει για ξεδόντιασμα σε δημοσιογράφους και δικαστές, είσαι ένα με αυτούς που έχουν τοξικό λόγο».

Με ένα βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με υπότιτλους, ο Νίκος Ανδρουλάκης αναφέρεται στα 13 χρόνια της Διαύγειας, του νομού του ΠΑΣΟΚ και για να δημοσιεύονται στο διαδίκτυο οι αποφάσεις κυβερνητικών οργάνων και προτείνει την συνταγματική της κατοχύρωση: «Στόχος μας είναι να προστατεύσουμε το δημόσιο συμφέρον, να διασφαλίσουμε τη διαφάνεια και να ενισχύσουμε τη λογοδοσία σε κάθε επίπεδο της διακυβέρνησης».

Προτείνει επίσης οι διοικητές νοσοκομείων και δημόσιων οργανισμών να επιλέγονται με ανοιχτό διεθνή διαγωνισμό με 5ετή θητεία.

Ρεπορτάζ: Λίνα Μπεθάνη

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More