Τρίτη, 14 Μαΐου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Το Μουσείο Συναισθημάτων ανοίγει και πάλι!

Πριν από λίγους μήνες είχαμε δημοσιεύσει την έκκληση για βοήθεια του Μουσείου Συναισθημάτων, σε μια ύστατη προσπάθεια να ξανανοίξει μετά από δυόμισι χρόνια αναστολής λειτουργίας του, λόγω της πανδημίας. Φαίνεται πως οι φίλοι του μοναδικού αυτού στο είδος του μουσείου, που έχει βοηθήσει εκατοντάδες παιδιά να επεξεργαστούν και να κατανοήσουν, αλλά και να αγκαλιάσουν τα συναισθήματά τους, έσπευσαν να ανταποκριθούν… Το crowdfunding στέφθηκε με επιτυχία και το Μουσείο Συναισθημάτων ξανανοίγει τις πόρτες του στο κοινό την Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2023, 10:00 – 14:00, με ελεύθερη είσοδο στην έκθεσή του (Καρατζά 7 & Τσάμη Καρατάσου 56, 117 41 Φιλοπάππου, Αθήνα).

Στην συγκινητική ανακοίνωσή τους, οι υπεύθυνοι του Μουσείου ευχαριστούν όσους βοήθησαν να γίνει αυτο το πρώτο σημαντικό βήμα, ενώ τονίζουν πως συνεχίζονται οι πρπσπάθειες για τη χρηματοδότησή του.

Ακολουθεί ολόκληρη η ανακοίνωση:

«Αγαπητοί φίλοι τα καταφέραμε!

Με πολύ μεγάλη χαρά σας ανακοινώνουμε πως το Μουσείο Συναισθημάτων ξανανοίγει!!!

Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2023, 10:00πμ – 2:00μμ γιορτάζουμε την επαναλειτουργία του, με ελεύθερη είσοδο στην έκθεσή του.
Ηλικίες 5 έως 105 ετών!

Με τη συγκινητική κινητοποίηση από όλους τους ανθρώπους που πρόσφεραν τη βοήθεια τους, συγκεντρώθηκε το ποσό που χρειάζεται για να μπορέσει το μουσείο να ανοίξει και πάλι τις πόρτες του.

Το πρώτο μεγάλο βήμα έγινε και συνεχίζουμε τις προσπάθειες για τη χρηματοδότηση του.

Ελάτε να δείτε από κοντά τον μαγικό του χώρο και να σας πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ για όλη τη βοήθεια που προσφέρατε!»

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More