Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Το «τρελό» σχέδιο της Τσέλσι για τον Ρονάλντο

Μετά την αποχώρηση του Γκρέιαμ Πότερ το πρώτο ζητούμενο για την Τσέλσι είναι η εξεύρεση του προπονητή που θα οδηγήσει τους «Μπλε» τη νέα αγωνιστική περίοδο.
 
Ο Γιούλιαν Νάγκελσμαν φαίνεται να είναι το φαβορί αλλά δεν «παίζει» μόνος, αφού ο Τοντ Μπόιλι «φλερτάρει» και με άλλους τεχνικούς, όπως ο Λουίς Ενρίκε.
 
Ένα πρότζεκτ που ελκύει τον νέο ιδιοκτήτη των Λονδρέζων, αφού ο πρώην προπονητής της Μπαρτσελόνα θα μπορούσε να χρησιμεύσει ως «δόλωμα» για να ξανατραβήξει στην Premier League τον Κριστιάνο Ρονάλντο!
 
Αυτή είναι η εκπληκτική φήμη που αποκάλυψε σήμερα (4/4) η βρετανική εφημερίδα Mirror, που εξήγησε ότι ο Αμερικανός ιδιοκτήτης της Τσέλσι εξακολουθεί να στοχεύει να προσελκύσει τον CR7, ο οποίος εντάχθηκε στη σαουδαραβική Αλ Νασρ τον Δεκέμβριο.
 
Ο Λουίς Ενρίκε είναι ένας προπονητής τον οποίο ο Πορτογάλος σταρ υποστήριξε στη διοίκηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, όταν ο σύλλογος αναζητούσε αντικαταστάτη μετά την αποχώρηση του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ.
 
Κατά συνέπεια, ο Μπόιλι σκέφτεται ότι ο πρώην τεχνικός της Μπαρτσελόνα και της Εθνικής Ισπανίας θα μπορούσε να αλλάξει τις ισορροπίες και να πείσει τον πέντε φορές νικητή της Χρυσής Μπάλας.

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More