Τετάρτη, 29 Μαΐου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Το 3ο διαδοχικό Κύπελλο Ηλείας για τον ΠΑΟ Βάρδας

O Παμβουπρασιακός έγραψε μια ακόμα ιστορική σελίδα καθώς πέτυχε ένα σπουδαίο threepeat, τρία σερί Κύπελλα Ηλείας.  Οι παίκτες του ΠΑΟ Βάρδας επιβλήθηκαν με 2-1 της Θύελλας, η οποία όχι απλά ισοφάρισε, αλλά στάθηκε ανταγωνιστικά και απείλησε ακόμα να φτάσει και στη νίκη. Ωστόσο στο 92΄του αγώνα λίγο πριν την λήξη του με γκολ του Δουλαβέρη πήρε το τρόπαιο και πανηγύρισε στο γήπεδο της Γαστούνης όπου έγινε ο τελικός.

Η ομάδα της Βάρδας πήρε το προβάδισμα, έπειτα από κόρνερ του Νιφορόπουλου και κεφαλιά του Κοτσώνη. Η Θύελλα όμως ισοφάρισε στο 28΄χάρη σε σουτ από τον Σταθάτο. Στο 33΄ο Κουρλός έδιωξε εντυπωσιακά κεφαλιά του Σπανού. Η Θύελλα ήταν απειλητική στην επανάληψη και στο 59΄ένα φάουλ του Ρούνη πέρασε λίγο άουτ.

Στο 66΄ο Σταθάτος από ιδανική θέση δεν μπόρεσε να νικήσει τον Αδάμ Τσεκούρα, στην επαναφορά έκανε νέο σουτ, αλλά ο Κοτσώνης απέκρουσε. Στο 68΄ο Τσεκούρας αντέδρασε σε σουτ από τον Ρούνη. Στο 77΄ήταν ο Σπανός ο οποίος έχασε την ευκαιρία, όταν το σουτ έφυγε λίγο άουτ. Πριν το σφύριγμα της λήξης και την παράταση, στο 93΄, έπειτα από σέντρα του Διονυσόπουλου, ο Δουλαβέρης με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, χαρίζοντας το κύπελλο στους Ταύρους. (φωτό : Βαγγέλης Δημητρόπουλος)

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More