Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Το Twitter έπεσε για λίγες ώρες – Προβλήματα σε όλον τον κόσμο

To Twitter κατέρρευσε για λίγες ώρες για χιλιάδες χρήστες σε Βόρεια Αμερική και Ευρώπη, όπως μεταδίδει το Reuters.

Σύμφωνα με τον ιστότοπο Downdetector.com., υπήρξαν περισσότερα από 50.000 αναφορές προβλημάτων στις ΗΠΑ. Οι χρήστες σε άλλες χώρες, συμπεριλαμβανομένου του Ηνωμένου Βασιλείου, Μεξικό, τη Βραζιλία και την Ιταλία ανέφεραν επίσης προβλήματα.

Η διακοπή λειτουργίας έρχεται λίγες ημέρες αφότου το Twitter μήνυσε τον Έλον Μασκ για παραβίαση της συμφωνίας του ύψους 44 δισεκατομμυρίων δολαρίων για την αγορά της εταιρείας και ζήτησε από ένα δικαστήριο του Delaware να διατάξει τον πλουσιότερο άνθρωπο του κόσμου να ολοκληρώσει την εξαγορά.

Το πρόβλημα εντοπίστηκε τόσο σε κινητές συσκευές, όσο και στους υπολογιστές. «Τα Tweets δεν φορτώνουν αυτήν τη στιγμή, προσπαθήστε ξανά» είναι η φράση που εμφανίστηκε αρχικά στις οθόνες. Μάλιστα, σύμφωνα με αναφορές, σε όσους προσπαθούσαν να συνδεθούν, εμφανιζόταν η φράση «Αυτή η σελίδα είναι εκτός λειτουργίας».

Λίγο πριν τις 16:00 η σελίδα άρχισε σιγά-σιγά να επανέρχεται και να αποκαθίσταται η πρόσβαση.

Το Reuters σημειώνει ότι δεν είναι σαφές τι έχει προκαλέσει την κατάρρευση του Twitter ενώ δεν υπήρξε ανταπόκριση από τα στελέχη της εταιρίας σε σχετικό ερώτημα.

Η εταιρεία είχε υποστεί άλλη μια εκτεταμένη διακοπή λειτουργίας το
Φεβρουάριο, την οποία απέδωσε σε δυσλειτουργία λογισμικού.

Πηγή: Reuters

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More