Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Τρίκαλα: Αυτοκίνητο προσέκρουσε σε τοίχο σπιτιού σε πολυσύχναστο σημείο

Απίστευτο τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το βράδυ την Τετάρτης λίγα μέτρα πριν από την είσοδο του Πάρκου Ματσόπουλου, όταν επιβατικό αυτοκίνητο κινούμενο με κατεύθυνση προς την πόλη, προσέκρουσε με σφοδρότητα σε τοίχο σπιτιού που βρισκόταν στην αντίθετη πλευρά της πορείας του οχήματος, επιστρέφοντας ως… ελατήριο στη μέση του οδοστρώματος.

Ο οδηγός του αυτοκινήτου και η συνοδηγός, νεαρής ηλικίας και οι δύο, διακομίστηκαν από πληρώματα ασθενοφόρων του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Τρικάλων, έχοντας τις αισθήσεις τους, προκειμένου να υποβληθούν στις προβλεπόμενες ιατρικές εξετάσεις.

Πυροσβεστικά οχήματα και αστυνομική δύναμη προσέτρεξαν άμεσα στο σημείο του τροχαίου, με την πιθανή αιτία πρόκλησής του να εκτιμάται η απώλεια ελέγχου του οχήματος υπό άγνωστες συνθήκες.

Θα πρέπει ωστόσο να επισημανθεί ότι από τύχη και μόνο δεν τραυματίστηκαν διερχόμενοι από το συγκεκριμένο πεζοδρόμιο που οδηγεί στο Πάρκο Ματσόπουλου, με παρέα νεαρών κοριτσιών μάλιστα να περνά από το σημείο ελάχιστα δευτερόλεπτα πριν από το ατύχημα, τα ακριβή αίτια του οποίου ερευνά το Τμήμα Τροχαίας Τρικάλων.

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More