Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Τρίπολη: Για διαφορετικό παραγωγικό μοντέλο ανάπτυξης μίλησαν οι Γ. Κουτσούκος και Θ. Κολλιόπουλος του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ

“Η χώρα χρειάζεται ένα διαφορετικό παραγωγικό μοντέλο ανάπτυξης. Χρειάζεται μία άλλη πολιτική. Αυτό το μοντέλο που εφαρμόζει η κυβέρνηση, εδώ και χρόνια, αποδείχθηκε, ότι είναι σαθρό και αντιπαραγωγικό”.

Αυτό δήλωσαν απ’ την Τρίπολη, σε εκδήλωση της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ Αρκαδίας, οι Γιάννης Κουτσούκος (γραμματέας του τομέα Οικονομικών) και Θανάσης Κολλιόπουλος (αναπληρωτής του τομέα Οικονομικών).

Μιλώντας για τα οικονομικά θέματα, με αφορμή και το σχέδιο νόμου για το φορολογικό, οι δύο προσκεκλημένοι της Νομαρχιακής Αρκαδίας του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ, είπαν τα εξής:

Γιάννης Κουτσούκος : Έχουμε σχέδιο, ο λαός να μας δώσει τη δυνατότητα να υλοποιήσουμε το πρόγραμμά μας”

“Το ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ είναι παντού. Αναλαμβάνει πρωτοβουλία να ενημερώσει τον κόσμο για το πρόγραμμά του. Οι προτάσεις μας είναι σοβαρές, αξιόπιστες και υλοποιήσιμες. Το ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ, πράττει σοβαρή και αξιόπιστη αντιπολίτευση”, είπε ο Γιάννης Κουτσούκος.

Εκδήλωση στην Τρίπολη οργάνωσε η Νομαρχιακή Επιτροπή Αρκαδίας του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ

Θανάσης Κολλιόπουλος : ” Η κυβέρνηση δεν κατάφερε να θεραπεύσει τις αδυναμίες του παραγωγικού μοντέλου”

“Το σχέδιο νόμου που αφορά τη φορολόγηση των ελεύθερων επαγγελματιών, είναι άδικο, αναποτελεσματικό, αναχρονιστικό. Αφήνει εκτός στόχου τις μεγάλες πηγές της φοροδιαφυγής. Εμείς μιλάμε για μειώσεις του ΦΠΑ, για αυστηρούς και συστηματικούς ελέγχους της αγοράς και για προστασία των εισοδημάτων. Χρειάζονται άλλες πολιτικές”, τόνισε ο Θανάσης Κολλιόπουλος.

Αμέσως μετά τη συνέντευξη Τύπου, ακολούθησαν ομιλίες και διαλογική συζήτηση με τους παρευρισκόμενους.

Στην εκδήλωση είχαν προσκληθεί εκπρόσωποι σωματείων, συλλόγων, ομοσπονδιών και θεσμικών φορέων.

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More