Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Τραγωδία στην Λευκάδα: 4χρονος έχασε την ζωή του όταν καταπλακώθηκε από τρακτέρ – Οδηγούσε ο πατέρας του

Ένα 4χρονο παιδί νεκρό και ένας 16χρονος τραυματίας είναι ο απολογισμός του τραγικού περιστατικού σε ορεινό δρόμο της περιοχής Άγιος Δονάτος της Λευκάδας.

Το τραγικό δυστύχημα συνέβη το βράδι της Παρασκευής 7 Οκτωβρίου, όταν για άγνωστους λόγους, το τρακτέρ που οδηγούσε ο 30χρονος πατέρας του 4χρονου αγοριού, ανατράπηκε με αποτέλεσμα να χάσει την ζωή του το παιδί και να τραυματιστεί ένας 16χρονος, ανηψιός του οδηγού.

Στο σημείο έσπευσαν δύο ασθενοφόρα αλλά ήταν αργά για το 4χρονο αγόρι. Ελεφρά τραυματίας είναι και ο πατέρας του και οδηγός του τρακτέρ, ο οποίος ανακρίνεται από την αστυνομία για να διαπιστωθούν οι συνθήκες του δυστυχήματος.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας:

“Χθες, Παρασκευή (07.10.2022), το βράδυ, στην Επαρχιακή οδό Σύβρου Καρυάς στη Λευκάδα, γεωργικός ελκυστήρας (τρακτέρ) που οδηγούσε 30χρονος αλλοδαπός, εκτράπηκε της πορείας του και κατέπεσε σε παρακείμενο χωράφι, με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό ανήλικου (4 ετών) που επέβαινε σε αυτό. Προανάκριση για τον ακριβή προσδιορισμό των συνθηκών του τροχαίου δυστυχήματος, διενεργείται από το Τμήμα Τροχαίας Λευκάδας”.

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More