Σάββατο, 1 Ιουνίου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Τσάβι: «Ο πιο δύσκολος όμιλος των τελευταίων 20 ετών»

 

Ο τεχνικός των “μπλαουγκράνα” στην καθιερωμένη συνέντευξη πριν τον αγώνα κόντρα στην Βαγιαδολίδ, μίλησε για την κλήρωση του Τσάμπιονς Λιγκ αλλά και τις μεταγραφές.

Ο Τσάβι, μίλησε στην συνέντευξη για την τρίτη αγωνιστική της Λα Λίγκα και τον αγώνα κόντρα στη Βαγιαδολίδ, για την πιο δύσκολη κλήρωση των τελευταίων ετών, καθώς η ομάδα του έχει να αντιμετωπίσει Μπάγερν και Ίντερ, ενώ αναφέρθηκε και στις μεταγραφές.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Θα προσπαθήσουμε να νικήσουμε οποιονδήποτε αντίπαλο. Μας έτυχε ένας πολύ δύσκολος όμιλος, ίσως ο πιο δύσκολος τα τελευταία 20 χρόνια. Ο στόχος είναι να τερματίσουμε πρώτοι και να πάρουμε μια πολύ σημαντική πρόκριση. Ας το κάνουμε»

Για τις μεταγραφές είπε: «Υπάρχουν πολλά σενάρια. Ανυπομονώ να κλείσει το μεταγραφικό παράθυρο για να μάθω την ομάδα που έχουμε. Απομένουν τέσσερις ή πέντε ημέρες και πολλά πράγματα μπορούν να συμβούν. Πρέπει να προσαρμοστούμε και να διαχειριστούμε αυτήν την κατάσταση. Δεν αποκλείω τίποτα. Ούτε το να φύγει ο Ομπαμεγιάνγκ, ούτε ο Ντεπάι, πολλά πράγματα μπορούν να συμβούν. Ας δούμε την κατάσταση που έχουμε»

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More